Länsirannikon Ikkunat ja Ovet Oy - Pihla
Osta verkkokaupastamme

Länsirannikon Ikkunat ja Ovet Oy

Mitä yrityksesi tekee?

Myymme Pihlan ikkunoita ja ulko-ovia toimitettuna tai asennettuna.

Kauanko yritys on toiminut?

Länsirannikon Ikkunat ja Ovet Oy on toiminut vuodesta 2015. Ennen yrityksen perustamista työskentelin seitsemän vuotta Pihlalla myyjänä.

Minkä kokoinen yrityksesi on?

Yritys työllistää kaksi henkilöä välillisesti useita asentajia.

Mikä on toimintanne kantava ajatus?

Kyllä tämänkin toiminnan perus filosofia liittyy luottamukseen ja lupauksissa pysymiseen. Haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin tekemällä sen mitä lupaamme. Ja vieläpä kilpailukykyiseen hintaan.

Mistä teidät tunnetaan?

Meiltä saa myös ideoita. Osaamme auttaa löytämään erilaisia vaihtoehtoja.

Ota yhteyttä Pihlan myyntiin

Asennusryhmäämme kuuluu kolme kokenutta asentajaa. Porukallamme on 10 vuoden kokemus ikkunoiden ja ovien asentamisesta. Homma siis hoituu todella mukavasti.

Suosittelu­indeksimme

Pihla asiakastyytyväisyys
Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2015 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.