Ikkunasi Oy - Pihla
Osta verkkokaupastamme

Ikkunasi Oy

Mitä yrityksesi tekee?

Suunnittelee, myy ja toteuttaa ikkuna- ja oviremontit avaimet käteen -periaatteella, mutta toimitamme myös mielellämme laadukkaat tuotteet asiakkaille.

Kauanko yritys on toiminut?

Ikkunan myyntiä on tehty reilut 7 vuotta, mutta nykyisellä Pihlan toimintamallilla on käynnissä kolmas vuosi.

Minkä kokoinen yrityksesi on?

Pieni ja ketterä! Yksi henkilö hoitaa myynnin ja suunnittelun, asennusyhteistyökumppani hoitaa asennuksen. Yhteistyökumppanin palveluksessa on neljä asentajaa.

Mikä on toimintanne kantava ajatus?

Toteutamme laadukkaita ikkuna- ja oviremontteja edullisesti ja nopeasti vankkumattomalla ammattitaidolla.

Mistä teidät tunnetaan?

Lähestymme jokaista asiakasta hänen näkökulmastaan ja kuuntelemme sekä täytämme heidän toiveensa. Mietimme asiakkaan kanssa yhdessä heille parhaiten sopivat ratkaisut.

Olemme joustavia ja helposti lähestyttäviä. Kaikki ikkunoiden ja ovien vaihtoon osallistuvat henkilöt myynnistä asennukseen ovat koulutettuja ja työlleen omistautuneita ammattilaisia. Kannamme täyden vastuun projektin onnistumisesta. Pitkästä kokemuksesta huolimatta pyrimme joka päivä oppimaan myös uutta ja kehittymään aina vain paremmiksi.

 

Asiakkaidemme kommentteja:

“Asiantunteva myyjä”

“Mukava asiallinen ammattilainen. Möi sen mistä oli puhetta.”

“Kaikki meni niin kuin pitikin!”

“Ihan jees tiesi mistä puhuu ja oli asiallinen ja kuunteli toiveita”

Ota yhteyttä Pihlan myyntiin

Asennustiimi

4 asentajaa

Asennusryhmien vetäjät ovat alan rautaisia ammattilaisia. Kaikki asentajamme ovat asentaneet ikkunoita ja ovia jo useamman vuoden, parhaimmillaan jo 10 vuotta.

Jälleenmyyjäyritys: Ikkunasi Oy

Jälleenmyyjän yhteyshenkilö: Henri Huohvanainen

 

Suosittelu­indeksimme

Pihla asiakastyytyväisyys
Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2015 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.