Ikkunamaisteri - Pihla
Osta verkkokaupastamme

Ikkunamaisteri

Mitä yrityksesi tekee?

Olemme valtuutettu Pihla jälleenmyyjä ja teemme ovi- ja ikkunasaneerauksia. Työskentelemme niin omakoti kuin kerrostalojenkin parissa, kaikkialla missä voimme auttaa ammattitaidollamme.

Kauanko yritys on toiminut?

Teemme töitä 17 vuoden kokemuksella eli näkemystä ikkuna-ja oviasioista löytyy runsaasti.

Minkä kokoinen yrityksesi on?

Ikkunamaisterilla työskentelee neljä myyntiedustajaa ja tarvittaessa käytettävissä on useampi asennusryhmä.

Mikä on toimintanne kantava ajatus?

Asiakkaan täytyy saada se, mistä yhdessä on sovittu. Haluamme olla sanojemme mittaisia ja uskomme tämän ajatuksen kantavan pitkälle tulevaisuuteen.

Mistä teidät tunnetaan?

Meidän kautta saa ikkunoiden ja ovien lisäksi myös autotallien nosto-ovet asennettuna. Uskomme, että Ikkunamaisteri tunnetaan juuri laajasta ja laadukkaasta palvelusta. Olemme työssämme maistereita ja haluamme, että asiakkaamme todella saavat sitä, mitä meiltä odotetaan; laadukkaita tuotteita sekä rehtia ja silmää hivelevää työjälkeä.

 

 

Asiakkaidemme kommentteja:

“Tuli paikalle sovitusti, nasautti oven paikalleen ja poistui roskien kans kohti pohjoista.” -Juha Harju-

“Uudet ikkunat asennettiin sovittuna päivänä ja kaikki meni sovitulla tavalla. Itse olimme mökillä mutta ei meitä kotona kaivattu. Lisäksi Mika kävi jäljestä päin vielä kysyyn ja katsoon että kaikki on Ok.” -Jarmo Parkkinen-

“Erittäin hyvää työtä myös tälläisen isomman projektin hoitamisessa. Kiitos Mika.” -Pentti Haarala-

Ota yhteyttä Pihlan myyntiin
ikkuna

Ikkunamaisterin asennustoiminnasta vastaa yrityksen perustaja Mika Koivukangas. Asennustyöt ovat Ikkunamaisterin kärkiosaamista, sillä juuri asennuksessa konkretisoituu koko ikkunaremontin onnistuminen.

Suosittelu­indeksimme

Pihla asiakastyytyväisyys
Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2015 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.