Edustus P.Räty Oy - Pihla
Osta verkkokaupastamme

Edustus P.Räty Oy

Mitä yrityksesi tekee?

Yritys tekee Pihlan tuotteiden myynti-ja asennustyötä. Teemme avaimet käteet -periaatteella ikkuna-ja ovisaneerauksia ja kuntoarvioita.

Kauanko yritys on toiminut?

Yritys on perustettu vuonna 2017. Ikkuna alan työkokemusta on kertynyt kuitenkin jo 15 vuotta, jonka aikana on toteutettu yli 2 000 ikkuna-ja ovi remonttia.

Minkä kokoinen yrityksesi on?

Yritys työllistää yhden myyjän ja kaksi asennusryhmää. Kuluvana vuonna olemme tehneet jo yli sata ikkuna-ja ovisaneerausta.

Mikä on toimintanne kantava ajatus?

Yritystoimintamme kantava ajatus on toteuttaa vaivattomia ikkuna-ja oviremontteja. Hoidamme työmme huolellisesti alusta loppuun. Osaavan henkilökunnan lisäksi Pihlalta löytyy erinomaiset ja laadukkaat tuotteet, mikä mahdollistaa työn onnistumisen.

Mistä teidät tunnetaan?

Rehellisyydestä. Me teemme sen minkä lupaamme.

 

Asiakkaidemme kommentteja:

“Myyjä erittäin asiallinen ja ammattitaitoinen. Ei tyrkyttänyt , mikä olisi heti nostanut karvat pystyyn. Hyvä.”
“Asiallinen ja tuotteet sekä toimialan tunteva myyjä.”

Ota yhteyttä Pihlan myyntiin

Pekka Rädyn perustama yritys työllistää kaksi kokenutta asennusryhmää. Asentajillamme on vuosikymmenten kokemus ikkuna ja ovi asennuksista. Tuona aikana asentajamme ovat laittaneet paikalleen noin 40 000 ikkunaa ja ovea.

Suosittelu­indeksimme

Pihla asiakastyytyväisyys
Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2015 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.