Helmikuussa sovittuihin ikkunaremontteihin ovi kaupan päälle!

Nyt voit säästää jopa 1500 € teettämällä Pihla-ikkunaremontin viimeistään toukokuussa. Tarjoamme helmikuun aikana sovittuihin remontteihin laadukkaan Pihla-oven kaupan päälle*!

Voit hyödyntää edun pyytämällä paikalliselta Pihla-asiantuntijaltasi tarjouksen ikkunaremontista. Hyväksymällä tarjouksen viimeistään 28.2. saat yhden Pihla-oven veloituksetta kun remonttiin sisältyy vähintään seitsemän Pihla-ikkunaa tai ovea.

Aloita pyytämällä tarjous lähimmältä Pihla-asiantuntijaltasi

Paikalliselta Pihla-asiantuntijalta saat paitsi tarjouksen myös apua ikkunaremontin suunnitteluun ja arvokasta tietoa ikkunoiden lisäominaisuuksista, kuten antennilasista, raitisilmaventtiilistä ja huurtumattomasta lasista.

*Kampanjan ehdot:

Kampanja-aika 1.2.–28.2.2021

Kun ostat vähintään 7 Pihla -ikkunaa tai -ovea, saat yhden ulko-oven kaupan päälle. Etu koskee yhtä tuotetta / remontti. Edun arvo jopa 1500 €.

Kampanja-edun saa kampanja-aikana tehtyyn omakotitalon ikkunaremonttikauppaan Pihlan kotimyynnissä. Ikkunaremontti on tehtävä 31.5.2021 mennessä.

Etu koskee uusia, kampanja-aikana tehtyjä tilauksia. Kaupan päälle saatava ovi voi olla mikä tahansa yksilehtinen Pihlan ulko-ovi vakiovärillä. Etu ei koske puuovimallistoa. Muut lisävarusteet eivät sisälly kaupanpäälliseen.

Etuja ei voi yhdistää eikä niitä voi siirtää muihin tuotteisiin tai kampanjoihin. Etu koskee vain kuluttaja-asiakkaita. Kampanjaetu ei koske uudisrakentajia, taloyhtiöitä, rautakauppoja, Pihla-verkkokauppaa eikä talotehtaita.

3 hyvää syytä valita Pihla-ikkunat

1

Hinta-laatusuhde

Kotimaisissa Pihlan ikkunoissa ja ovissa yhdistyvät perinteiset puusepän taidot, moderni tuotekehitys ja tuotanto sekä äärimmäinen tuotetestaus. Huippulaadukkaissa tuotteissamme on monipuoliset käyttömahdollisuudet, viimeistelty ja yhtenäinen ulkonäkö sekä pitkä käyttöikä.

2

Takuu

Pihlan ikkunoilla on 25 vuoden lahoamattomuustakuu ja ovilla 10 vuoden suoranapysymistakuu. Teemme jatkuvaa tuotetestausta ja kehitämme tuotteitamme, mikä takaa pitkät takuuajat.

3

Luotettavuus

Vakavaraisuutemme takaa toimitusvarmuuden, huoltopalvelun ja varaosat vuosienkin jälkeen. Siksi myös Suomen suurimmat talovalmistajat, rakennusliikkeet ja rautakaupat luottavat Pihlan laatuun ja palveluun. Meillä on koko Suomen kattava ja koulutettu jälleenmyynti- ja asennusverkosto.


Asiantuntijat palveluksessasi kaikkialla Suomessa

Voit myös ottaa suoraan yhteyttä oman alueesi Pihla-asiantuntijaan.

Pihlalla on osaava henkilökunta

Löydä lähin Pihla-asiantuntijasi!