Pihlavat Oy – Mikko Kähtävä

Esimerkkejä asiakkailtani saamista palautteista:
– Asiallinen ja hyvä palvelu. Kiitos kun ette ”tuputtaneet” tuotettanne meille, vaan annoitte rauhassa päättää. (Oulu & Posio)

– Olen hyvin tyytyväinen kaikkeen alusta loppuun. Vanhan talomme ovet ovat kauniit, turvalliset, lämpöä pitävät. Olen hyvin tyytyväinen henkilökunnan asenteeseen, toimintaan ja osamiseen. Osaavat asentajat ja heidän työtään oli ilo katsella. (Kemi)

– Teimme ovikaupat hiljattain ja kaikki sujui oikein mainiosti. Etenkin myyjän tyyli miellytti meitä, lisäksi asennustyön laatu oli vertaansa vailla. (Raahe)

Mitä yrityksesi tekee?

Yritykseni tekee ikkuna- ja oviremontteja, lähinnä omakotitaloihin ja vapaa-ajan asuntoihin. Tarvittaessa teemme remontteja myös asunto-osakeyhtiöihin.

Kauanko yritys on toiminut?

Pihlavat Oy on toiminut vuodesta 2017 lähtien.

Minkä kokoinen yrityksesi on?

Yhden miehen yritys, jolla työllistän itseni sekä alihankinnan kautta asennusporukan.

Asennusryhmässä työskentelee kaksi kokenutta ikkuna-asentajaa. Normaalin omakotitalon ikkunaremontti kauttamme vie asentajilta aikaa noin yhden työpäivän ilman kiirettä.

Asennustiimi

Asennusryhmässä työskentelee kaksi asentajaa, Mikko Manninen ja Jaakko Mäkelä.

Asennuskokemusta on 20 vuotta (vuodesta 1998 alkaen). Asennettuja ikkunoita ja ovia on tässä ajassa ryhmälle kertynyt 40 000 – 50 000 kpl. Normaalin omakotitalon ikkunaremontti kauttamme vie asentajilta aikaa noin yhden päivän ilman kiirettä.

Mikä on toimintanne kantava ajatus?

Hoidamme ikkunaremontin niin kuin tekemisimme sen itsellemme; tyytyväinen asiakas on paras käyntikorttimme. Asiakas on keskiössä, joten teemme työn heidän kotiaan kunnioittaen ja pehmeitä arvoja vaalien. Osaavan henkilökunnan lisäksi Pihlalta löytyy erinomaiset ja laadukkaat tuotteet, mikä mahdollistaa työn onnistumisen suomalaisissa kodeissa.

Mistä teidät tunnetaan?

Tarjoan erittäin asiakaslähtöisen ja yksilöllisen palvelun jokaiselle asiakkaalle, oli kyseessä yksi ovi tai koko talon kattava ikkuna- ja oviremontti. Sen mitä lupaan, se myös pitää ja huolehdin asiakkaistani myös remontin jälkeen.

Asentajat täyttävät asennuksen jälkeen yhdessä asiakkaan kanssa käyttöönottopöytäkirjan, jonka hyväksymisen jälkeen lasku lähtee vasta asiakkaalle. Kun homma on tehty, keräämme myös arvokasta palautetta asiakkailtamme asiakaskyselyn muodossa, johon kaiken toimintamme asiakas saa arvostella kouluarvosanoin (4-10).

Tähän mennessä saamiemme palautteiden perusteella koko toimintaketjun arvosana on erinomainen 9,17 (sisältäen toiminnan, toimituksen, asennuksen ja tuotteen)!

Asiakkaidemme kommentteja:

”Perillä tuotteista joita myy. Asiallinen ja asiakaslähtöinen myyntitapa.”

”Asiantunteva ja asiallinen myyjä. Ei ollenkaan tuotteen tyrkyttämistä eikä toisten haukkumista.”

”Asiallinen ja huumorintajuinen asiansa tunteva myyjä.”

”10 arvosana. Erittäin asiantunteva ja miellyttävä myyjä. Kaupat syntyi.”