Dowi Oy – Janne Hakonen

Dowi Oyj myy ja asentaa Pihlan valmistamia ikkunoita, parveke-, terassi-, sekä ulko-ovia Etelä- Suomessa.

Asennukset hoitaa ammattitaidolla Asennus-Sivenius Oy. Asentajien määrä kohteesta riippuen on 2-4 henkilöä. Heillä kaikilla on kokemusta ikkuna- ja oviasennuksista 5-10 vuotta.

Kauanko yrityksesi on toiminut?

4 vuotta Pihla tuotteet. Kokemusta on pidemmältä ajalta vastaavien tuotteiden myynnistä ja asentamisesta 10 vuoden ajalta.

Minkä kokoinen yrityksesi on?

Myynti työllistää itseni. Asennustyöt tulevat alihankintana Hollolasta Asennus-Sivenius Oy:n kautta.

Mikä on toimintanne kantava ajatus?

Dowilla haluamme auttaa onnistuneen ja huolettoman ikkuna- ja oviremontin toteuttamisessa alusta loppuun. Suunnittelemme kodin uudet ikkunat ja ovet asiakkaan toiveiden mukaan. Dowi antaa pitävän kustannusarvion koko remontista veloituksetta.

Meiltä saa halutessaan tehtyä tilauksen tiettyyn vaiheeseen asti,toimituksesta aina täysmittaiseen asennukseen ”avaimet käteen” -periaatteella. Haluamme hyvällä asiakaskohtaisella palvelulla kasvaa tulevaisuudessa pienestä perheyrityksestä isommaksi, johon tarvitsemme tyytyväisten asiakkaiden suosituksia. Asiakas, joka maksaa palkkamme, haluaa parempaa ja yksilöityä palvelua, siksi meillä heidän toiveitaan kuunnellaan. Tästä syystä meitä tarvitaan ja nähdään tulevaisuutemme hyvänä.

Miten yritys toteuttaa Pihlan arvoja (asiakas keskiössä, rohkeus kehittyä, osaavat ihmiset)?
Dowin tärkeimmät arvot ovat asiakkaan kuunteleminen, sovituista asioista kiinni pitäminen ja laadukas lopputulos. Me haluamme, että asiakas kokee tapaamisemme jälkeen, että myyjä kuunteli häntä ja hän sai sanottua toiveensa mitä tulevalta remontilta haluaa. Myyjän lähtiessä ei asiakkaalla saa olla epävarmuutta siitä, mitä hän osti ja tulikohan kaikki otettua huomioon, mitä asiakas oli toivonut. Remontin jälkeen työnjälki on laadukas ja sovitut asiat on lopputuloksesta nähtävissä.

Arvojen kehittäminen ja niistä kiinni pitäminen vaatii myös meillä jatkuvaa kehittymistä ja näiden asiakaskohtaamisten läpikäymistä. Näistä kokemuksista henkilöstön kanssa yhdessä puhumalla, saadaan henkilökunta paremmin sitoutumaan yhteisiin arvoihin ja luotua yhteinen arvopohja, jolla on yhdessä paras tapa mennä eteenpäin sekä kehittyä omassa työssään jatkuvasti.