Saat nyt Pihlan oven tai ikkunan kaupan päälle, kun ostat 8 ikkunaa!

Toimi pian – tarjous päättyy keskiviikkona 28.2.

Nyt ikkunaremontti todellakin kannattaa! Kun ostat meiltä helmikuun loppuun mennessä vähintään 8 ikkunaa, tarjoamme sinulle veloituksetta oven tai ikkunan kaupan päälle.

Ikkunaremontin hyödyt näkyvät näin talviaikaan vastaansanomattoman selvästi lämmityskustannuksissa. Talvi on myös otollinen aika tehdä ikkunaremontti: yhden ikkunan vaihtamiseen kuluu aikaa vain reilun tuulettamisen verran, joten koti ei ehdi kylmetä remontin takia. Älä siis värjöttele talven yli kotonasi, vaan tee ikkunaremontti.

Toimi heti, sillä tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan! Tee tarjouspyyntö täyttämällä oheinen lomake. Tarjouspyynnön tekeminen ei sido sinua ostamaan, mutta tarjouksemme on niin hyvä, että uskomme sinun tarttuvan siihen.

Pihlan etukampanjan ehdot

 • Saat oven tai ikkunan kaupan päälle, kun ostat vähintään 8 ikkunaa.
 • Etu koskee kotimyyntiä ja vain kuluttaja-asiakkaita.
 • 1 ovi tai ikkuna tilausta kohti.
 • Etutuote koskee saman sarjan tuotteita (esim. Varma-ikkunoiden ostajalle Varma-ovi tai -ikkuna kaupan päälle)
 • Etutuotteen ollessa ovi: kampanja sisältää oven ja lukkorungon, ei muita lisävarusteita.
 • Tarjous koskee Varma- ja Termo-tuoteperheiden tuotteita.
 • Tarjous ei koske levikkeellisiä ovia, pariovia tai liukuovia.
 • Etu koskee Pihla vakiovärisiä ovia. Erikoisvärit normaalihinnalla.
 • Etua ei voi hyödyntää muihin tuotteisiin.
 • Etuun oikeuttava tilaus on tehtävä 28.2.2018 mennessä.
 • Ei toimitusaikarajoitteita.

Ikkunat jokaiseen tarpeeseen

Pihlan mallistosta löydät ikkunat niin vanhan korjaamiseen kuin uuden rakentamiseen. Varma ja Termo -tuoteperheet tarjoavat kattavan valikoiman ikkunamalleja, runsaan värimaailman ja laajan lisävarustevalikoiman. Varman ja Termon voit valita joko perinteisenä avattavana mallina tai kiinteänä versiona. Ikkunat valmistetaan mittatilaustyönä upeissa Pirkanmaan järvimaisemissa Ruovedellä.

Näin ikkunaremontti etenee:

 1. 1Suunnittelu & Tilaus – Asiantuntijamme auttavat valitsemaan sinulle parhaiten sopivat ikkuna-ja oviratkaisut sekä tarvittavat lisävarusteet. Huolehdimme tuotteiden mittaukset ja tilaamisen.
 2. 2 Vanhojen ikkunoiden purkaminen – Asennustyö aloitetaan työmaan valmistelulla. Vanhat ikkunat poistetaan uusien tieltä ja viedään kierrätykseen.
 3. 3 Uusien ikkunoiden asennus – Asuminen ei juurikaan häiriinny remontin aikana, sillä uuden ikkunan asennus hoituu todella nopeasti.
 4. 4 Loppusiivous – Asentajat huolehtivat asennusympäristön asialliseen kuntoon. Pihla ikkunaremontti on helppoa ja vaivatonta myös talvella!

Jätä tarjouspyyntö

Pyydä tarjous uusista ikkunoista ja/tai ovista remontoitavaan omakotitaloon, paritaloon tai kesämökille. Tarjouspyyntö ei velvoita sinua vielä mihinkään. Huomaa, että lomakkeen kaikki kentät ovat pakollisia.

Kohteeni on...

Olen...

Minulle saa lähettää sähköisesti tietoa Pihlan tuotteista ja palveluista