Suomalaista käsityötä vuosikymmenten kokemuksella

Suomessa on jo yli 2,5 miljoonaa Pihlan ikkunaa ja ovea, mikä tekee Pihlasta Suomen suosituimman ikkuna- ja ovimerkin. Kotimainen Pihla on kasvanut vuosikymmenten aikana pienestä ikkunatoimijasta markkinajohtajaksi ja toimijaksi, johon todella voi luottaa.

Pihla on aikanaan perustettu vuonna 1976. Ruovedellä silloin toiminut Pihlavan Puu niminen tehdas työllisti kymmeniä paikallisia 1980-90-luvuilla. Tehdas toimitti tuotteita silloiselle markkinoiden johtavalle ikkunavalmistajalle. Vuosien jälkeen yhteistyö markkinajohtajan kanssa päättyi kuin seinään. Tilanne oli haastava niin tehdasta, työntekijöitä kuin koko kuntaa ajatellen. Luovutus ei ollut vaihtoehto ja suomalaisen sisukkuuden kautta lähdettiin kehittämään Suomen parasta ikkunaa.

Tänä päivänä Pihla on kasvanut on Suomen suosituimmaksi ikkuna- ja ovitoimijaksi.

Pihla on vahvasti suomalainen. Pihlan ikkunat ja ovet valmistetaan tänäkin päivänä keskellä Suomea tehtaallamme Ruovedellä. Ikkunat ja ovet valmistetaan kotimaisesta puusta ja laadukkaista tuotteistamme huokuu vuosikymmenten tuotekehitys ja puusepäntyön kokemus.

Pihlan tuotteet ovat Avainlippu-merkittyjä. Avainlippu-alkuperämerkistä tunnistat Suomessa valmistetun tuotteen tai Suomessa tuotetun palvelun. Valitse sinäkin Suomessa tehdyt ikkunat ja ovet. Valitse Pihla.

Voit lukea lisää Avainlippu-alkuperämerkistä tästä.