pihla-logo-valkoinen-2

Häikäisevän hyvä tarjous

Kaihtimet ikkunan ostajalle -50 %!

Varaa maksuton kartoituskäynti!

Otamme sinuun yhteyttä ja sovimme tapaamisen asiantuntijamme kanssa. Näin saat heti tietää, miten remonttisi toteutetaan parhaiten ja mitä se maksaa. Asiantuntijoiltamme saat apua ikkunoiden valintaan myös, jos olet rakentamassa uutta omakotitaloa tai vapaa-ajan asuntoa.

Antamiasi tietoja voidaan käyttää Inwido Finland Oy:n tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi milloin tahansa ilman velvoitteita (tietosuoja@inwido.fi).
Inwido Finland Oy:n tietosuojakäytäntö

Voit myös soittaa meille: 0800 550880
(ark. 08-20)

Säästä jopa 500€ ikkuna tai oviremontissa kun ostat Pihla ikkunat.

Hyödynnä kevättarjous!

Kampanjaetuna Pihla ikkunan tai Pihla parvekeoven ostajalle vekkikaihtimet tai sälekaihtimet puoleen hintaan. Edun arvo on noin 50 €/ikkuna tai ovi.

Suojaudu helposti auringon paahteelta

kaihdin vekki

Vekkikaihdin

Vekkikaihdin on hyvä valinta isoihin maisemaikkunoihin ja parvekeoviin. Voit säätää sen portaattomasti mihin kohtaan ikkunaa tahansa. Ikkunan alareunasta ylös nostettuna se antaa kätevää näkösuojaa kuitenkaan sulkematta luonnonvaloa ja maisemaa ulos. Yläreunasta laskettuna se vähentää auringon häikäisyä ja
kuumuutta.

kaihdin-integroitu

Integroitu kaihdin

Integroidun Inka sälekaihtimen säleiden kääntö sekä kaihtimen nosto ja lasku tapahtuvat sisäpuitteen pinnassa olevasta säätönupista. Kaihdin voidaan nostaa osittain tai kokonaan ylös, kaihtimen näkyviin jäävä nostonaru kierretään säätönupin yläpuolella olevan narunupin ympärille niin, ettei narua jää vapaasti roikkumaan. Tämän jälkeen sää­tönuppi painetaan takaisin paikoilleen.

auringonsuojalasi

Auringonsuojalasi

Aurinkosuojalla varustettu ikkunan energialasielementti päästää valon läpi, mutta heijastaa pois lämpösäteilyä. Auringonsuojalasi estää myös talviaikaan kodin lämpöä karkaamasta ikkunan kautta. Auringonsuojalasi on hyvä valinta etelään ja länteen antavien ikkunoiden kohdalla, sillä näin voidaan estää kodin lämpeneminen tukahduttavan kuumaksi etenkin kesähelteiden aikaan.

Ikkunaremontti alkaa kartoituskäynnistä

 

Maksuttomalla kartoituskäynnillä asiantuntijamme tulee arvioimaan nykyisten ikkunoidesi kunnon sekä käy kanssasi läpi ikkunatarpeesi. Samalla saat myös vinkkejä sopivista kaihtimista.

Avattavaan ikkunaan voit valita esimerkiksi integroidun Inka sälekaihtimen, jonka kätevä säätönuppi piilottaa kaikki narut ikkunan rakenteen sisään. Pihlan Visor-vekkikaihdin on puolestaan tarkoitettu erityisesti kiinteisiin ikkunoihin sekä yksilehtisiin parvekeoviin.

Suomen suosituin ikkunaperhe*

* Jo yli 2,2 miljoonaa myytyä ikkunaa ja ovea

Pihla_IKK_Termo_E_170mm_classic_kasitelty

Pihla Termo

4-lasinen matalaenergiaikkuna, joka varmistaa erinomaisen energiatehokkuuden, auringonsuojan ja ääneneristävyyden.

Pihla_IKK_Termo_Kiintea_S_DB_Poikkil_kasitelty

Pihla Termo Kiinteä DB

Uusi ääntä eristävä DB-ikkuna on varma valinta, kun melu tulee lähelle. Uusi kiinteä rakenne mahdollistaa 40 dB ääneneristävyyden.

Pihla_IKK_Oiva_Termo_Poikkil_s130_mm_kasitelty

Pihla Varma

Suomen suosituin 3-lasinen puu-alumiini-ikkuna, joka on varmasti hyvä valinta.

Mitä asiakkaamme sanovat meistä

Majalat_ikkunaremontti_paransi_asumismukavuutta_1

“Olemme erittäin tyytyväisiä kokonaisuuteen, suosittelemme Pihlaa tutuillemme, jotka harkitsevat ikkunaremontin tekemistä. Oli ilo nähdä hyvällä asenteella ripeasti toimivia ammattilaisia. Ei tässä iässä turhaan kehuta.”

Pertti ja Elli Majala, Jämsänkoski

Peltonen-mokki

”Pihlan tarjoamassa paketissa saimme sovittua vaivattomasti tilauksen yksityiskohdat sekä toimitus- ja asennusaikataulut. Talviasennus sujui oikein hyvin. Uudet ikkunat olivat ainut jälki, joka paljasti, että remontti oli tehty. Asentajat imuroivat jälkensä ja veivät vanhat ikkunat mennessään.“

Arja ja Lippo Peltonen, Turku

Ahonen-omakotitalo

”Haluttiin ennen kaikkea asumismukavuutta ja ikkunoiden pesuun liittyvää vaivattomuutta. Näihin vastasi parhaiten Pihlan Termo -tuoteperheen ikkunat. Asentajalle täytyy antaa hyvät pisteet. Urakka on edennyt ajallaan ja juuri niin kuin on sovittu. Parasta oli nähdä vaimon hymy remontin jälkeen.“

Antero Ahonen, Jyväskylä

Aloita jättämällä meille yhteystietosi, niin asiantuntijamme ottaa sinuun pian yhteyttä

Voit sopia ikkunaremontin asiantuntijamme kanssa ajan maksuttomalle kartoituskäynnille, joka ei kuitenkaan velvoita sinua vielä mihinkään.

Varaa maksuton kartoituskäynti!

Otamme sinuun yhteyttä ja sovimme tapaamisen asiantuntijamme kanssa. Näin saat heti tietää, miten remonttisi toteutetaan parhaiten ja mitä se maksaa.

Antamiasi tietoja voidaan käyttää Inwido Finland Oy:n tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi milloin tahansa ilman velvoitteita (tietosuoja@inwido.fi).
Inwido Finland Oy:n tietosuojakäytäntö

Voit myös soittaa meille: 0800 550880
(ark. 08-20)

Kampanja-aika 4.3.–30.4.2019. Kampanjaetuna Pihla ikkunan tai Pihla parvekeoven ostajalle vekkikaihtimet tai sälekaihtimet hintaan -50 %. Edun arvo on noin 50 €/ikkuna tai ovi.
Edun saa enintään 40 tuotteeseen per asiakas. Etua ei voi yhdistää eikä sitä voi siirtää muihin tuotteisiin tai kampanjoihin. Kampanja ei koske taloyhtiöitä eikä talotehtaita.