Pihlan Asuntomessukampanja
– Sälekaihtimet kaupan päälle

Lohjan Asuntomessut ovat alkaneet. Pihla tarjoaa nyt Asuntomessujen kunniaksi Pihla-ikkunan tai -parvekeoven ostajalle sälekaihtimet veloituksetta Pihlan saneeraus- ja uudiskohdemyynnissä.

Kampanja on voimassa Asuntomessujen ajan 9.7.-8.8.2021 ja edun arvo jopa 100 € / tuote.*


Sälekaihtimet ovat helppo tapa suojautua auringolta

Sälekaihtimet ovat yleisimmin suomalaiskodeissa käytössä oleva ratkaisu aurinkosuojaukseen. Viime vuosina perinteiset sälekaihdinratkaisut ovat kehittyneet merkittävästi tarjoten entistä enemmän käyttömukavuutta, vaihtelun mahdollisuuksia ja turvallisuutta. Auringonsuojauksen lisäksi sälekaihtimet tarjoavat näkösuojaa, ja siksi ne ovatkin oiva valinta myös parvekeoveen.

Integroitu sälekaihdin on huoleton ratkaisu

Pihlan integroidun Inka-sälekaihtimen säleiden kääntö sekä kaihtimen nosto ja lasku tapahtuvat sisäpuitteen pinnassa olevasta säätönupista, jonka avulla myös narun saa kokonaisuudessaan piiloon. Valkoisen vakiovärin lisäksi saatavilla on useita kymmeniä muita värivaihtoehtoja.

Pyydä tarjous Pihla -ikkunoista ja ovista:

  • Yhteystiedot

  • Tietoa kohteesta


    • Antamiasi tietoja voidaan käyttää Pihlan tuotteiden ja palvelujen markkinointiin. Sinulla on oikeus kieltää suoramarkkinointi milloin tahansa ilman velvoitteita (tietosuoja@pihla.fi). Tietosuojaselosteet ja säännöt

    • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
*Kampanjan ehdot:

Kampanja-aika 9.7.-8.8.2021. Kampanjaetuna Pihla-ikkunan tai -parvekeoven ostajalle sälekaihtimet veloituksetta. Kampanja-edun saa kampanja-aikana tehtyyn omakotitalon ikkuna- ja ovikauppaan Pihlan saneeraus- ja uudiskohdemyynnissä, enintään 20 tuotteeseen per asiakas. Kaupan päälle saatavat kaihtimet ovat vakiovalkoiset Inka-kaihtimet. Muut lisävarusteet eivät sisälly kaupanpäälliseen. Edun arvo määräytyy ostettujen ikkunoiden ja parvekeovien lukumäärän ja koon mukaan, etu jopa 100€/ikkuna. Etua ei voi yhdistää eikä sitä voi siirtää muihin tuotteisiin tai kampanjoihin. Etu koskee vain uusia kampanja-aikana tehtyjä tilauksia. Kampanja ei koske rakennusliikkeitä, taloyhtiöitä eikä talotehtaita.