Asuntomessuarvonnan säännöt

Pihlan Asuntomessuarvonta 2022

1. Kilpailun järjestäjä: Pihla Group Oy / Pihla, Äyritie 16, 01510 Vantaa.

2. Osallistumisoikeus: Osallistumisoikeus on kaikilla 18 vuotta täyttäneillä Suomessa asuvilla luonnollisilla henkilöillä. Osallistuminen ei edellytä tuotteen ostamista. Mikäli arvonnan voittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, tämä johtaa hylkäämiseen. Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset osallistujat arvonnasta, jotka pyrkivät väärinkäyttämään arvontaa tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi. Arvonnan järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista viesteistä tai puutteellisista, asiattomista tai lukukelvottomista viesteistä. Pihla Group Oy:n tytäryhtiöiden, alihankkijoiden, yhteistyökumppaneiden tai kilpailun tuottamiseen osallistuneiden organisaatioiden työntekijät eivät voi osallistua kilpailuun.

3. Kilpailuaika: Arvontaan voi osallistua 6.–26.6.2022 välisenä aikana. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei oteta huomioon. Palkinnon arvonta suoritetaan 28.6.2022. Pihla pidättää oikeuden mahdollisiin aikataulumuutoksiin.

4. Palkinnot: Pihla arpoo kilpailuaikana kilpailuun osallistuneiden kesken 3 kpl kahden lipun paketteja Naantalin Asuntomessuille 2022.

5. Arpajaisvero: Pihla maksaa arpajaisveron.

6. Kilpailuun osallistuminen: Kilpailuun osallistuminen edellyttää, että osallistuja on vastaanottanut tarjouksen Pihlan ikkunaremontista. Tarjouksen laatimista varten paikallinen Pihla asiantuntija suorittaa arviokäynnin.

7. Voittajille ilmoittaminen: Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Voittajien nimet voidaan julkaista kilpailun järjestäjän internetsivuilla ja sosiaalisen median kanavissa ilman erillistä suostumusta. Mikäli voittajaa ei tavoiteta neljän (4) päivän kuluessa arvonnasta, suoritetaan uusi arvonta.

8. Järjestäjän vastuu: Mikäli kilpailusta kertovissa materiaaleissa esiintyy virheitä, järjestäjä ei ole vastuussa virheen aiheuttamista seuraamuksista.

9. Palkinnon käyttämiseen liittyvä vastuu: Palkinnon voittaja sitoutuu vapauttamaan järjestäjän vastuusta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei missään  tapauksessa kuitenkaan ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää.

10. Palkinnon vaihto: Palkintoja ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan.

11. Sääntömuutokset ja arvonnan peruuttaminen: Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä arvonnan verkkosivulla. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa koko arvonta ylivoimaisenesteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.

Muuta:
Kilpailuun osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he voivat saada informaatiota liittyen Pihlan tuotteisiin sekä että heidän antamiaan yhteystietoja voidaan käyttää kontaktointiin.

Kilpailun päättymisestä sekä äänestystuloksesta voidaan ilmoittaa kaikille siihen osallistuneille henkilöille.

Kilpailuun osallistumalla hyväksyt nämä säännöt ja sitoudut noudattamaan järjestäjän päätöksiä.