Älä remontoi kotiasi kuulumattomiin!

Kodeista remontoidaan yhä energiatehokkaampia, jotta lämmityslaskut pysyvät kurissa ja vetoisuus loitolla. Tähän liittyy kuitenkin myös merkittävä ongelma.

Ongelman muodostavat energiatehokkaat rakennusmateriaalit ja esimerkiksi ikkunoiden selektiivipinnat, jotka ovat niin tehokkaita, että ne estävät tahtomattaan myös mobiilisignaalien pääsyn sisätiloihin.

TIESITKÖ?
Energiatehokkuuden parantaminen voi heikentää kodin mobiiliyhteyksiä merkittävästi.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että vasta energiatehokkaaksi remontoidussa kodissa kännykkä ei kuulu kunnolla ja mobiilinetti tökkii. Tämä on paitsi harmittavaa, myös pahimmillaan turvallisuusriski. Ongelmaan on onneksi kehitetty myös uusi innovatiivinen ratkaisu, joka varmistaa toimivat yhteydet energiatehokkuudesta tinkimättä.

Ennennäkemätön ratkaisu kuuluuvuusongelmiin löytyy ikkunasta

Rakentaessa tai remontoitaessa helpoin tapa estää mahdolliset yhteysongelmat on valita ikkunoihin uuden sukupolven Pihla Antennilasijoka mahdollistaa matkapuhelimen kuuluvuuden ja datasiirron sisätiloihin.

Antennilasi toimii mobiilisignaalille reittinä rakennuksen seinän läpi ja levittää signaalin ainutlaatuisen laajasti mahdollistaen kännykän ja muiden mobiililaitteiden toimivuuden. Käytännössä lasissa oleva antenni on vain hiuksenhieno selektiivipintaan laserilla työstetty kuvio, jota on hankala edes paljaalla silmällä erottaa.

Jo yli 20 000 asennettua Antennilasia!

Yhteistyössä antenniteknologian huippuasiantuntijan StealthCase Oy:n kanssa kehitetty uuden sukupolven Pihla Antennilasi on ratkaisu, jonka hyödyt myös rakennusteollisuuden toimijat ovat huomanneet. Yhä useampaan uudisrakennukseen valitaankin Antennilasit, sillä myös tiivis kaupunkirakentaminen luo omat haasteensa mobiiliyhteyksille.

Uusi patentoitu Pihla Antennilasi on saatavilla Pihlan ikkunoihin ja oviin. Antennilasi ei rajoita mm. sälekaihtimien, turvalasien ja auringonsuojalasien käyttöä.

Huomaamaton

Antenni on vain hiuksen hieno kuvio lasissa, sitä on vaikea havaita paljaalla silmällä.

Kuuluu kaikkialla

Antennilasi vastaanottaa mobiiliverkon signaalin sisälle ja jakaa sen keilamaisesti koko huoneeseen.

Suomalainen

Pihla Antennilasi on suomalaista huipputeknologiaa ja se valmistetaan Suomessa.

Ikkunaremonttiin nyt rajoitetun ajan Antennilasit kaupan päälle!

Nyt jos koskaan kannattaa pyytää tarjous ikkunaremontista ja parantaa kodin energiatehokkuutta uusilla Pihla-ikkunoilla. Saat nimittäin innovatiiviset Antennilasit kaupan päälle ja varmistat toimivat mobiiliyhteydet jatkossakin.

Aloita pyytämällä tarjous:

Kampanjaehdot:

Kun ostat vähintään 6 Pihla -ikkunaa tai -ovea, saat neljään tuotteeseen Pihla Antennilasin kaupan päälle.
Antennilasi on saatavilla avattaviin ja kiinteisiin ikkunoihin sekä parvekeoviin. Edun arvo jopa 700 €.

Kampanja-edun saa kampanja-aikana tehtyyn omakotitalon ikkunaremonttikauppaan Pihlan kotimyynnissä. Ikkunaremontille ei ole takarajaa. Etu koskee uusia, kampanja-aikana tehtyjä tilauksia. Muut lisävarusteet eivät sisälly kaupanpäälliseen. Etuja ei voi yhdistää eikä niitä voi siirtää muihin tuotteisiin tai kampanjoihin. Etu koskee vain kuluttaja-asiakkaita.

Kampanjaetu ei koske uudisrakentajia, taloyhtiöitä, rautakauppoja, Pihla-verkkokauppaa eikä talotehtaita.
Kampanja-aika 21.2.–3.4.2022.