Varmista netin toimivuus ikkunaremontin yhteydessä

Nyt on oikea aika vaihtaa ikkunat uusiin ja panostaa samalla parempaan mobiilikuuluvuuteen kotona. Kun ostat vähintään kuusi Pihlan ikkunaa, saat neljä innovatiivista Pihla Antennilasia kaupan päälle! Edun arvo on jopa 700 €.

Pihla Antennilasi vahvistaa mobiilikuuluvuutta sisätiloissa

Toimiiko kotonasi netti huonosti? Tiivis ja energiatehokas nykyrakentaminen voi heikentää mobiiliverkon kuuluvuutta sisätiloissa. Lisäksi moni omakotitalo sijaitsee kaukana tukiasemasta. Pihlan innovatiivinen Antennilasi parantaa huomattavasti mobiilikuuluvuutta sisätiloissa.

Antennilasi on hiuksenhieno, ikkunan selektiivipintaan laserilla työstetty antennikuvio, joka helpottaa
mobiilisignaalien kulkua signaalia vaimentavien seinärakenteiden läpi. Antennilasi siirtää tehokkaasti
operaattoreiden mobiilikentän sisäpuolelle, ja parantaa oleellisesti mobiilikuuluvuutta verrattuna
tilanteeseen, jossa antennia ei ole. Antennilaseja on asennettu jo yli 20 000 ympäri Suomea!

Huomaamaton

Antenni on vain hiuksen hieno kuvio lasissa, sitä on vaikea havaita paljaalla silmällä.

Kuuluu kaikkialla

Antennilasi vastaanottaa mobiiliverkon signaalin sisälle ja jakaa sen keilamaisesti koko huoneeseen.

Suomalainen

Pihla Antennilasi on suomalaista huipputeknologiaa ja se valmistetaan Suomessa.

Hyödynnä etu pyytämällä tarjous!

Kampanjaehdot:
Kampanja-aika 21.2.–3.4.2022. Kun ostat vähintään 6 Pihla -ikkunaa tai -ovea, saat neljään tuotteeseen Pihla Antennilasin kaupan päälle. Antennilasi on saatavilla avattaviin ja kiinteisiin ikkunoihin sekä parvekeoviin. Edun arvo jopa 700 €. Kampanja-edun saa kampanja-aikana tehtyyn omakotitalon ikkunaremonttikauppaan Pihlan kotimyynnissä. Ikkunaremontille ei ole takarajaa. Etu koskee uusia, kampanja-aikana tehtyjä tilauksia. Muut lisävarusteet eivät sisälly kaupanpäälliseen. Etuja ei voi yhdistää eikä niitä voi siirtää muihin tuotteisiin tai kampanjoihin. Etu koskee vain kuluttaja-asiakkaita. Kampanjaetu ei koske uudisrakentajia, taloyhtiöitä, rautakauppoja, Pihla-verkkokauppaa eikä talotehtaita.

Varmasti toimiva yhteys

Tökkiikö netti kotona? Matkapuhelimen kuuluvuus sisätiloissa on kasvava ongelma, sillä energiatehokkaiden rakennusten ulkoseinät, nykyaikaiset ikkunat ja tukiaseman kaukaisuus vaimentavat mobiilisignaalia.

Yhdessä huippuasiantuntijoiden kanssa kehitimme ratkaisuksi Pihla Antennilasin, joka mahdollistaa matkapuhelimen kuuluvuuden ja datasiirron sisätiloihin. Se toimii mobiilisignaalille reittinä rakennuksen seinän läpi. Antennilasi levittää signaalin ainutlaatuisen laajasti mahdollistaen kännykän ja muiden mobiililaitteiden toimivuuden missä tahansa huoneessa.

Antennilasit ovat saatavilla avattaviin ja kiinteisiin ikkunoihin sekä parvekeoviin.

Pihla Antennilasi »