Valvoja turvallisuuden ja laadun tarkkailijana - Pihla
Osta verkkokaupastamme

Valvoja turvallisuuden ja laadun tarkkailijana


Suurissa urakoissa on lähes poikkeuksetta mukana ulkopuolinen valvoja, joka tarkkailee paitsi työn laatua myös turvallisuutta. RTC Vahanen Oy:n Tero Rönnemaan mukaan Pihla on luotettava ja vastuullinen toimija.

Turvallisuus tärkeintä

Harva tulee ajatelleeksi mitä kaikkea pitääkään huomioida ja kontrolloida suuressa kerrostalon ikkuna-ja ovisaneerauksessa. Pitää valita tuotteiden toimittaja, valita taloon sopivat ikkunat, huolehtia tiedottamisesta ja työmaan rajaamisesta, varmistaa turvallisuus. Listaa voisi jatkaa todella pitkäksi ja juuri tästä syystä suurimmassa osassa isompia remonttikohteita toimii ammattimainen työmaavalvonta.

-Valvojan tehtävänä on huolehtia työsuoritusten sopimuksenmukaisuudesta ja varmistaa esimerkiksi työmaa-alueen turvallisuusasiat, Tero Rönnemaa kertoo.

-Luotettavuus on tärkeintä. Asiat pitää pystyä viemään maaliin sovitulla tavalla, Tero Rönnemaa sanoo.

Ikkuna- ja ovisaneerauksissa tulee varmistua laadukkaasta asennuksesta. Työn jälki tulee olla sopimuksen mukaista ja työ tulee tehdä turvallisesti.

-Työmaa tulee merkitä, rajata ja suojata asianmukaisesti. Työmaalla työskentelevien tulee noudattaa turvallisuuteen liittyviä määräyksiä, Rönnemaa listaa.

Luottamus yhteistyön ytimessä

Ikkuna-ja ovisaneerauksessa, kuten missä tahansa remontissa, halutaan saada työt suunnitelmien mukaan maaliin. Kokonaisuus rakentuu pienistä palasista, jolloin luottamus eri toimijoiden välillä pitää olla kunnossa. Taloyhtiön palkkaaman valvojan tavoitteena onkin löytää toimijat, jotka pystyvät huolehtimaan asianmukaisesti kaikista velvoitteistaan.

Valvojan tehtäviin kuuluu varmistaa urakoitsijoiden työsuoritusten sopimuksenmukaisuus.

-Lähtökohtana on se, että haluan löytää aina luotettavat kumppanit työmaalle. Näin voin nukkua yöni rauhassa ja tiedän, että asennus hoidetaan kunnolla, Rönnemaa sanoo.

Taloyhtiöt etsivät ikkunaremonttien laskentavaiheessa suosituksia konsulttiyrityksiltä ja myös Vahasella vastataan näihin kyselyihin.

-Pihla on luotettava toimija, jota voidaan aina suositella, Rönnemaa toteaa.


Takaisin
Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2015 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.