Pihla Antennin avulla puhelut ja mobiilidata liikkuvat ikkunaremontin jälkeenkin

Talojen ulkoseinät ja energiatehokkaat ikkunat vaimentavat voimakkaasti mobiilisignaaleja heikentäen puhelimen kuuluvuutta ja dataverkon toimintaa. Ratkaisu on Pihla Antenni, joka mahdollistaa mobiiliverkon ja puhelimen kuuluvuuden ikkunaremontin jälkeenkin ja mobiilisignaalin pääsyn sisälle uusiin, eristettyihin ja paksuseinäisiin omakotitaloihin.

Pihla Antenni on ikkunan karmiin integroitu antennimatto, joka ei tarvitse hoitoa eikä sähköä. Se on passiivinen, eikä myöskään näy mihinkään. Antenni asennetaan valmiiksi ikkunan karmin selkään jo tehtaallamme.

Ikkunan asennus sujuu kuten ennenkin, eikä antenni vaikuta ikkunan muihin ominaisuuksiin, jolloin kaihtimia ja erilaisia lasituksia voidaan käyttää kuten ilman antennia. Pihla Antenni kannattaa laittaa jokaiseen huoneeseen vähintään yhteen ikkunaan ja jokaiseen ilmansuuntaan.

Pihla Antenni on suunniteltu nykyisiin (3G, 4G) ja tulevaisuuden yhteyksiin (5G, 6G). Se on operaattorista riippumaton ja soveltuu kaikkiin rakennuksiin. Huomioitavaa on, että Pihla Antenni on passiivinen, se ei siis vahvista signaalia – jos puhelin kuuluu ulkona, antennilla se kuuluu sisälläkin.

Tutustu Pihla Antennin tuotekorttiin tästä.