Showroom avaa ovensa Vantaan Tammistossa 22.4. - Tervetuloa! - Pihla
Osta verkkokaupastamme

Showroom avaa ovensa Vantaan Tammistossa 22.4. – Tervetuloa!

kuva 3

Tervetuloa Pihla Showroomin avajaisiin 22.4.2017  klo 10-18 Vantaan Tammistoon.  Paikalla on Pihlan asiantuntijoita vastaamassa kysymyksiinne. Uudessa showroomissa on hyvä tutustua monipuoliseen tuotevalikoimaamme. Esillä on muun muassa liukuovi, ulko-ovimalleja sekä kiinteitä ja avattavia ikkunoita lisävarusteineen.

Avajaispäivänä sinulla on mahdollisuus haastaa showroomilla ikkunanpesun kaksinkertainen maailmanmestari ja ilmoittautua ensimmäisten joukossa Mikkelin asuntomessuilla järjestettäviin ikkunanpesun MM-kisoihin!

Paikan päällä tarjouspyynnön tehneiden kesken arvotaan Kärcher-ikkunapesureita, tervetuloa!

Pihla showroom (Netrauta), Tammiston kauppatie 18, 01510 Vantaa


Takaisin
Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2015 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.