Maaliskuun Turva-kampanja - Pihla
Osta verkkokaupastamme
Kampanjat

Maaliskuun Turva-kampanja

Turvakampanja1403

Ulko-oven ostajalle Turvapaketti kaupan päälle

Suomessa tehdään noin 7000 asuntomurtoa vuosittain, siksi kodin turvallisuus on tärkeä ja ajankohtainen puheenaihe. Poliisin mukaan 60 prosenttia murroista olisi estettävissä kunnollisella lukituksella. Pihla auttaa nyt asiakkaitaan turvallisuuden lisäämisessä.

Tarjoamme maaliskuun ajan ulko-oven ja Pihla Patio-parvekeoven ostajalle veloituksetta jopa 350-550 euron arvoisen Dorma-turvapaketin. Soita suoraan myyntipalveluumme, puh. 0800 550 880 tai ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjäämme ja sovi tapaaminen.

Tarjous on voimassa 1.-31.3.2016. Etu on saatavana Pihla jälleenmyyjiltä kautta maan lukuunottamatta rautakauppoja. Etua ei voi vaihtaa muihin tuotteisiin eikä se koske asennusta.

Lue lisää Turvakampanjasta

 

 


Takaisin
Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2015 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.