Kesätyöpaikat Seinäjoen asuntomessuilla
Osta verkkokaupastamme

Tule kesätöihin asuntomessuille Seinäjoelle

Kesätyöpaikat asuntomessuilla Seinäjoella

Etsimme reippaita palveluhenkisiä asiakashankkijoita sekä asiakaskontaktien tallentajia kesän 2016 Seinäjoen asuntomessuille.

Työaika on messujen aukioloaika 8.7.–7.8.2016 kello 10–18. Sinulla tulee olla mahdollisuus työskennellä myös viikonloppuisin. Kesätyöntekijät toimivat messuosastoillamme aktiivisina asiakashankkijoina.

Odotamme sinulta 18 vuoden ikää, ulospäinsuuntautuneisuutta, iloisuutta ja oma-aloitteisuutta sekä vastuuntuntoisuutta. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ihmisten parissa, erinomaisen mahdollisuuden kehittää omia vuorovaikutustaitoja sekä perehdytyksen aktiiviseen asiakashankintaan.

Asuntomessujen kesätyöpaikkojen hakuaika on päättynyt. Ilmoitamme huhtikuun aikana valinnoista paikkaa hakeneille.


Takaisin
Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2015 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.