Saat nyt Pihlan oven tai ikkunan kaupan päälle, kun ostat 8 ikkunaa - Pihla
Osta verkkokaupastamme
Uutiset

Saat nyt Pihlan oven tai ikkunan kaupan päälle, kun ostat 8 ikkunaa

Toimi pian – tarjous päättyy keskiviikkona 28.2.

Moni asiakas on kysynyt meiltä, onko ikkunaremontti mahdollinen myös talvella. Talvella ikkunaremontti onnistuu yhtä helposti kuin kesälläkin. Yhden ikkunan vaihtamiseen kuluu aikaa vain reilun tuulettamisen verran, joten koti ei ehdi kylmetä remontin takia.

Kun remontti on valmis, huomaat uusien ikkunoiden hyödyt näin talviaikaan selvästi lämmityskustannuksissa.

Nyt ikkunaremontti kannattaa. Kun ostat meiltä helmikuun loppuun mennessä vähintään 8 ikkunaa, tarjoamme sinulle veloituksetta oven tai ikkunan kaupan päälle.

Pyydä meiltä tarjous

(Tarjouspyynnön tekeminen ei sido sinua ostamaan.)


Takaisin
Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2015 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.