Rintamamiestaloon vaihdettiin uudet ovet - Pihla
Osta verkkokaupastamme
Uutiset

Rintamamiestaloon vaihdettiin uudet ovet

Hyvinkääläisen rintamamiestalon ilme muuttui ryhdikkäämmäksi ovien vaihdon myötä. Taloa remontoidaan reilulla kädellä; katto on uusittu, sisätilat remontoitu täysin ja edessä on vielä julkisivun uusiminen.

Ovet paikalleen ennen muuttoa

Hyvinkäällä 50-luvun rintamamiestaloa kunnostava perhe päätti uusia talon ovet tälle vuosituhannelle ennen muuttoa taloon. Vanhat ulko-ovet olivat jo aikansa eläneet ja todella heikossa kunnossa. Talon pääoven ja kellarinoven asennus hoitui vaivattomasti muutaman tehokkaan asennustunnin aikana.

-Kellarin ovea ei saanut edes auki ulkopuolelta, sillä lukituksena toimi pelkkä salpa, taloa kunnostava Matti kertoo.

 

Uuden oven tyylikäs kynnys ja laadukas viimeistely tekivät vaikutuksen.

Keskellä rauhallista asuinaluetta sijaitseva talo on ollut laajan remontin kohteena. Talo on remontoitu laajasti sisältä, katto on uusittu ja tuoreimpana vuorossa oli ovien vaihto. Edessä on julkisivun uusiminen ja mahdollinen ikkunaremontti.

-On hienoa, että saatiin ovet paikalleen ennen muuttoa. Talon ilme parani huomattavasti jo nyt, vaikka lopullinen julkisivu saa muotonsa vasta tulevaisuudessa.

Monta syytä remonttiin

Aluksi ovia etsittiin muutamasta rautakaupasta ja sittemmin suoraan ovivalmistajien verkkosivuilta myyntiin yhteyttä ottaen. Positiivinen palaute auttoi valinnan tekemisessä.
-Kuulimme muutamalta tuttavalta positiivista palautetta Pihlasta. Tykästyimme selkeälinjaiseen UO171 –ovimalliin ja teimme kaupat ovista ja asennuksesta. Itsekin olisi voinut yrittää asennusta, mutta näin homma hoitui todella helposti ja laadukkaasti.

 

Oven asentaminen on taitolaji, jossa yhteistyön saumattomuus on tärkeää.

Kuviouralliseen ulko-oveen kuuluu kolme 16*16cm valoaukkoa. Valkoinen väri ja lasiaukot luovat ryhdikkyyttä, mutta myös tilan tuntua talon sisäpuolelle.
-Halusimme eteiseen mahdollisimman paljon luonnonvaloa. Toki myös energiatehokkuus ja käytettävyys olivat tärkeitä syitä ovien vaihtamiselle. Olemme tyytyväisiä kokonaisuuteen ja tulemme suosittelemaan Pihlaa tuttavillemme.


Takaisin
Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2015 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.