Pihlan joulukampanja - Energiaikkunat tavallisen hinnalla - Pihla
Osta verkkokaupastamme

Pihlan joulukampanja – Energiaikkunat tavallisen hinnalla

Uusilla ikkunoilla voit vaikuttaa kodin lämmityskuluihin. Laita kodin energiatehokkuus kerralla kuntoon: tarjoamme nyt Pihla-ikkunoiden ostajille huippulämpimät Termo-energiaikkunat vakioikkunoiden hinnalla.

Energiaikkuna vakioikkunan hinnalla

Pihla Termo takaa maksimaalisen energiatehokkuuden, parhaan auringonsuojan ja huikean ääneneristävyyden. Termo-energiaikkunat voit valita avattavina ikkunoina tai kiinteinä maisemaikkunoina. Termo-ikkunoissa on vakiona huurtumista vähentävä pinnoite.

Tarjouksemme on voimassa helmikuun 2017 loppuun mennessä tehtävissä toimituksissa. Ikkunoiden asennus lämmityskaudella onnistuu kaikkein kovimpia pakkaspäiviä lukuunottamatta, sillä yhden ikkunan vaihtamiseen kuluu ammattiasentajalta aikaa vain reilun tuuletuksen verran.

Erinomainen U-arvo ja energiatehokkuus

Avattavien Pihla Termo -energiaikkunoiden lämmönläpäisykerroin eli U-arvo on vain 0,65, kun se on vakioikkunoissa 1,0. Uudet ikkunat parantavat myös ääneneristystä, joten ikkunaremontti lisää selvästi asumismukavuutta erityisesti alueilla joissa liikennemelusta on haittaa.

Hyvä energiatehokkuus saadaan aikaan nelinkertaisella lasituksella: Termo-ikkunoissa on kaksi kaksinkertaista lämpölasia sekä lukuisia rakenteellisia lämpövuotoa vähentäviä ratkaisuja kuten selektiivilasit, jalokaasutäyttö ja energiatehokkaat välilistat.

Kiinteissä Termo-ikkunoissa on yksi kolminkertainen eristyslasielementti ja ne sopivat erityisen hyvin suurten lasipintojen toteutukseen.

Pihlan joulukampanja koskee kuluttaja-asiakkaiden marras–joulukuussa 2016 tekemiä kauppoja ja enintään 30 ikkunan laajuisia uusia tilauksia.

Ota yhteyttä ja kysy lisää tarjouksestamme:

Lisätietoja energiaikkunoista:


Takaisin
Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2015 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.