Pihlan ikkuna-arvonnan voitto Rovaniemelle - Pihla
Osta verkkokaupastamme

Pihlan ikkuna-arvonnan voitto Rovaniemelle

Pihlan 5000 € ikkuna- ja oviarvonnan on voittanut Satu Härkönen Rovaniemeltä. Onnittelut voittajalle! 

Kilpailun voittaja voi valita remonttityömaalleen tai uudisrakennukseensa enintään 5000 euron arvosta oman tarpeensa mukaan Pihla-ikkunoita, ulko-ovia, terassinovia ja niiden varusteita. 

Vaikka kevään 2018 arvonta on ohi, on rakentamisesta ja remontoinnista kiinnostuneilla yhä mahdollisuus voittaa mahtavia palkintoja. Asuntomessujen ajan on käynnissä uusi suurarvonta, jonka palkintona on 10 000 euron arvosta ovia ja ikkunoita. Kilpailuun voit osallistua Pihlan verkkosivuilla sekä Porin asuntomessuilla Pihlan osastolla (kohde 23 Mammuttikoti Luoto). 


Takaisin
Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2015 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.