Kiinteän ikkunan kaihdin – vekkikaihdin
Osta verkkokaupastamme
Uutiset

Pihlalta uusi vekkikaihdin kiinteisiin ikkunoihin

Pihlan lisävarustevalikoiman uutuuskaihdin on tarkoitettu erityisesti kiinteisiin ikkunoihin sekä yksilehtisiin parvekeoviin. Visor-vekkikaihtimessa on kaksisuuntainen mekanismi, jolla kaihtimen voi laskea tai nostaa halutulle korkeudelle sekä ylä- että alareunasta. Esimerkiksi kadulle näkösuojana toimivan kaihtimen voi laskea yläreunasta, jolloin huoneeseen saadaan luonnonvaloa mutta ikkunasta tai ovesta ei näe suoraan sisälle.

Visor vekkikaihdin ovikaihdin
Vekkikaihtimien kankaat ovat kestävää ja ryhdikkäänä pysyvää polyesteriä. Kankaan voi valita pimennystarpeen mukaan: vaaleanharmaa kangas on täysin pimentävä, läpikuultava valkoinen kangas läpäisee 56 % valosta. Kangasvaihtoehtoja on tarjolla kuusi. Ylä- ja alaprofiilit ovat alumiinia.

Vekkikaihtimet valmistetaan mittatilaustyönä, joten kaihdin on kätevintä hankkia samanaikaisesti ikkuna- ja ovitoimituksen kanssa. Kiinteisiin ikkunoihin asennetaan tehtaalla paikoilleen kaihtimen kiinnikkeet, oviin kaihtimet asennetaan kokonaan valmiiksi. Ikkunaan kaihdin napsautetaan yksinkertaisesti paikoilleen ikkunan asentamisen jälkeen.

Jälkikäteen hankittaessa kaihdin mitoitetaan ikkunan valoaukon mukaan: kaihtimen leveys on kaksi millimetriä valoaukkoa kapeampi ja korkeus on sama kuin valoaukon korkeus.

Ikkunakaihtimen enimmäisleveys on 1500 mm, tätä suurempiin ikkunoihin asennetaan kaksi tai kolme kaihdinta. Ovikaihtimen suurin leveys on 950 mm. Kaihtimen korkeus voi vastaavasti olla ikkunassa 2500 mm ja ovessa 2100 mm, joten vekkikaihdin käy useimpiin kohteisiin.

Korkeisiin ikkunoihin on saatavilla lisävarusteena teleskooppinen säätötanko.

Visor-vekkikaihtimessa ei ole irrallaan roikkuvia naruja tai kuristumisvaaraa aiheuttavia narulenkkejä. Sen vuoksi kaihdin on turvallinen myös perheissä, joissa on pieniä lapsia.

Visor vekkikaihdin ikkunakaihdin kiinteä ikkuna


Takaisin
Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2015 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.