5000€ Pihla-arvonnan voittajalla on hymy herkässä
Osta verkkokaupastamme

Pihla-voittajalla on hymy herkässä ja suunnitelmat selvänä

Pihlan ikkunarvonnan voittajan talossa on remontin jälkeen kuusi uutta ikkunaa ja kaksi ovea

Voittorahoilla saadaan kaikkiaan kuusi uutta energiatehokasta ikkunaa ja kaksi ovea. Remontti on tarkoitus tehdä niin, että kevättä päästään katsomaan Pirkanmaalla uusista ikkunoista. Kuva: Majanmaan kotialbumi

“Mahtavaa, tämä tuli niin tarpeeseen!” Hanna Majanmaa vastaa perinteiseen kysymykseen miltä voittajasta nyt tuntuu. Keväinen piipahdus Pihlan verkkosivuilla todellakin kannatti.

Majanmaan perheen suunnitelmissa on jo pidemmän aikaa ollut hankkia uusi terassinovi. Viisihenkinen perhe on asunut Kangasalla rintamamiestalossa kuutisen vuotta ja osa ikkunoista on aikanaan vaihdettu nimenomaan Pihlan ikkunoihin.

Sekä tuotteista että asiakaspalvelusta on ollut vain hyviä kokemuksia, joten sen johdattamana Hanna lähti etsimään ovivaihtoehtoja Pihlan sivuilta. Lopulta hän päätyi miehensä Mikan kanssa odottamaan vielä ennen uuden oven hankintaa. Kun tietokoneen ruudulle yhtäkkiä pompsahti arvontalipuke, pitihän se kuitenkin täyttää.

Lomakkeen täyttämiseen käytetty hetki maksoikin itsensä moninkertaisesti takaisin. Vuoden alussa soi puhelin ja Hanna sai kuulla voittaneensa 5000 euron arvosta ikkuna- ja ovituotteita perheen oman valinnan mukaisesti.

Majanmaiden talossa on aiemmin tehty isoja remontteja, mm. kattoremontti ja vaihdettu maalämpöön. Ikkunoita on kunnostettu viimeksi taloon tehdyn laajennuksen yhteydessä 70-80 -luvulla, jolloin edellinen asukas maalautti mäntyiset ikkunanpielet valkoisiksi.

Kun Pihlan aluemyyntipäällikkö Hannu Turusen kanssa katsottiin tarpeet yhdessä läpi, oli suunnitelma selvä. Voittorahalla saadaan kaikkiaan kuusi uutta energiatehokasta ikkunaa ja kaksi ovea. Remontin tarkka ajankohta vahvistuu vielä, mutta tarkoitus on päästä seuraamaan kevään etenemistä Pirkanmaalla uusista ikkunoista.

Uusi 5000 euron arvonta on jo käynnissä. Klikkaa tästä ja osallistu!


Takaisin
Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2015 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.