Pihla Ratio on turvallinen pienen parvekkeen kippiovi - Pihla
Osta verkkokaupastamme
Uutiset

Pihla Ratio on turvallinen pienen parvekkeen kippiovi

Pihlan uusin parvekeovi on nimeltään Pihla Ratio. Ranskalaiselle parvekkeelle soveltuva piilosaranoitu ovi on ulkoverhoukseltaan alumiinia ja karmeiltaan mäntyä. Yksilehtinen ranskalaisen parvekkeenovi avautuu sisäänpäin ja siinä on kippiominaisuus, jonka ansiosta se soveltuu erityisen hyvin pienille parvekkeille.

Murtovarma, eristävä ja helppohoitoinen ovi on lasitettu kolminkertaisella eristyslasielementillä. Katso videolta miten Ration kippiominaisuus toimii. Videolla esitellään myös vekkikaihdin, joka on uusi kätevä lisävaruste niin ikkunoihin kuin oviin.


Kysy lisää

Hae Pihla-jälleenmyyjä

Hae taloyhtiölle Pihla-projektipäällikkö

Soita myyntipalveluun p. 0800 550 880


Takaisin
Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2015 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.