Olli Keskinen toivottaa kaikki tervetulleiksi vuoden 2017 ikkunanpesun MM-kisoihin - Pihla
Osta verkkokaupastamme
Uutiset

Olli Keskinen toivottaa kaikki tervetulleiksi vuoden 2017 ikkunanpesun MM-kisoihin

Viihdyttävät ja omalaatuiset Ikkunanpesun MM-kisat järjestetään nyt jo kolmatta kertaa. Pihla järjestää tämänvuotisen kilpailun Mikkelin Asuntomessuilla 29.7.2017. Haussa on poikkeuksellinen yksilö, joka on verraton suihkupullon käyttäjä, omaa erinomaisen ikkunankuivaintekniikan sekä pyyhkii säämiskällä kuin mestari.

Kilpailun juontaja Olli Keskinen kutsuu kaikki paikalle!

 

Kilpailu käydään kahdessa sarjassa: amatöörit ja ammattilaiset. Molemmissa sarjoissa palkintona on 1000 euroa riihikuivaa rahaa!

Ilmoittaudu mukaan » https://www.ikkunanpesun-mm.fi/


Takaisin
Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2015 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.