Näin onnistut ikkunaremontissa - Pihla
Osta verkkokaupastamme

Näin onnistut ikkunaremontissa

Me Pihlalla autamme sinua tekemään Suomen huolettomimman ikkunaremontin, jossa kohtaavat asiantuntemus, hyvä hinta-laatusuhde ja riskittömyys. Ikkunaremontin voi toteuttaa ympäri vuoden.

Koska haluamme, että tiedät miten ikkunaremontin suunnittelu alkaa ja miten ikkunaremonttiin pitää valmistautua, kokosimme tärkeimmät kysymykset yhteen. Aloita tutustumalla niihin. Varaa sitten maksuton kartoituskäynti, jossa asiantuntijamme tulee arvioimaan nykyisten ikkunoidesi ja oviesi kunnon sekä käy kanssasi läpi ikkuna- ja ovitarpeesi.

Tutustu ikkunaremontin vaiheisiin täällä >


Takaisin
Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2015 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.