Ärsyttääkö tunkkainen sisäilma?

Riittävän korvausilman ohjaaminen talon sisälle on tärkeää. Huonosti toimiva ilmanvaihto saattaa lisätä esimerkiksi väsymyksen tunnetta sekä nuhan, yskän ja päänsäryn oireita. Hyvä ilmanvaihto puolestaan takaa raikkaan ja vedottoman sisäilman – ja säästää samalla energiaa. Tiesitkö, että ikkunaremontin yhteyssä voidaan parantaa myös ilmanvaihtoa ikkunoihin asennettavien venttiilien avulla?

Tuloilmaikkunan venttiili toimii talvella lämmöntalteenottolaitteiden tavoin, jolloin tarvittava korvausilma lämpenee ikkunapuitteiden välissä.

 

 

 

 

 

Nyt on oivallinen mahdollisuus parantaa kotiin tulevan korvausilman määrää. Tarjoamme syyskuun ajan Pihla-ikkunoiden ostajille korvausilmaventtiilit kaupan päälle. Ikkunaventtiilit ovat tehokas ja vaivaton tapa parantaa ilmanvaihtoa; seiniin ei tarvitse tehdä reikiä ja venttiilit ovat lähes huoltovapaita.

Korvausilma ohjataan sisälle venttiilissä olevan laadukkaan suodattimen läpi. Tällöin ilma tulee huoneeseen hallitusti, puhtaampana ja miellyttävän lämpöisenä. Automaattisesti säätyvällä venttiilillä tuloilman määrästä ja lämpötilasta ei tarvitse itse huolehtia lainkaan.

Kun ostat nyt Pihlan ikkunan, saat venttiilit kaupan päälle. (Edun arvo jopa 100 €/ikkuna.)

Syyskampanja – Ilmanvaihtoventtiilit kaupan päälle