Ikkunaremontti sai vaimon hymyilemään - Pihla
Osta verkkokaupastamme

Ikkunaremontti sai vaimon hymyilemään

Jyväskyläläinen Antero Ahonen halusi parantaa kodin energiatehokkuutta ja lisätä asumismukavuutta. Tavoite saavutettiin asentamalla Pihla Termo –energiaikkunat keskellä helmikuun paukkupakkasia.

Alkuperäiset ikkunat vaihtokunnossa

 

Hieman Jyväskylän pohjoispuolella sijaitseva ryhdikäs omakotitaloalue paistattelee helmikuun auringonpaisteessa. Talon pihassa on täysi tohina päällä. Tiilitaloon vaihdetaan parhaillaan uusia ikkunoita.

-Alkuperäiset ikkunat tulivat tiensä päähän. Vedon tunne ja pesemisen vaikeus saivat tekemään päätöksen ikkunaremontista. Vaimolta on tullut palautetta ikkunoiden pesemisen hankaluudesta, talon isäntä Antero Ahonen valottaa.

Pihlan tuotteisiin Ahonen kertoo päätyneensä omatoimisen vertailun ja taustatyön myötä.

-Katselin netistä suurimpien ikkuna-ja ovivalmistajien tietoja, luin muiden asiakkaiden kertomuksia ja näin muodostin oman päätökseni remontin tekijän suhteen.

 

Asumismukavuus uudelle tasolle

Remonttipäätöksen jälkeen Ahonen otti yhteyttä alueella toimivaan edustajaan. Pihlan valtuuttama jälleenmyyjä, Pohjolan IkkunaCenterin Eija Turunen, kävi yhdessä talon asukkaiden kanssa läpi talon erityispiirteet ja muut huomioitavat seikat. 80-luvulla rakennettuun taloon haluttiin ennen kaikkea asumismukavuutta ja ikkunoiden pesuun liittyvää vaivattomuutta.

Näihin tavoitteisiin vastasi parhaiten Pihlan Termo-tuoteperheen nelilasiset avattavat ikkunat. Kahdella eristyslasielementillä varustettu ikkuna pitää kylmyyden lisäksi myös melut talon ulkopuolella, mikä lisää asumismukavuutta merkittävästi. Uusien ikkunoiden puhtaanapito on helppoa ja ilmanvaihto toimii nyt aiempaa paremmin ikkunoissa olevien tuloilmaventtiilien ansiosta.

-Parasta oli nähdä vaimon hymy remontin jälkeen, Antero Ahonen summaa.

Ahoset päättivät 13 avattavan ikkunan lisäksi vaihtaa myös talon ulko-oven. Malliksi valittiin tyyliin sopiva lasiaukollinen UO163. Näin koko julkisivu sai talon arvon kehittymiseen vaikuttavan päivityksen.

-Asentajalle täytyy antaa hyvät pisteet. Urakka on edennyt ajallaan ja juuri niin kuin on sovittu.

pihla_omakotitalo_ikkunaremontti_palokka-ennen-ja-jälkeen

Kuva: Ikkunaremontin jälkeen talo sai ryhdikkäämmän ilmeen.

Pakkasesta ei haittaa ikkunaremontille

Asukkaiden ensimmäiset kokemukset remontin jälkeen liittyvät usein julkisivun muuttumiseen. Niin tässäkin remontissa.

-Ensimmäisenä huomio kiinnittyy uusien pellitysten ja ryhdikkyyttä korostavien ikkunoiden luomaan muutokseen. Talo näyttää nyt paljon paremmalta. Kokonaisuutta korostaa samaan värimaailmaan istuva uusi pääovi.

Kova pakkanen aiheutti ennen asennustyön aloittamista asukkaissa kysymyksiä, mutta keskustelu käytännöistä ja prosessin etenemisestä selkeytti tilanteen.

-Ikkunat voidaan vaihtaa talvellakin ilman ongelmia. Vaihto tehdään ruutu kerrallaan, jolloin kylmäongelmaa ei pääse syntymään. Tarvittaessa paukkupakkasilla tehdään ulkopuolelle kylmäsuojauksia vanhan karmin irrottamisen ajaksi, asentaja Tapio Saukko toteaa.

-Olemme tyytyväisiä ja voimme suositella Pihlaa vastaaviin kohteisiin. Kaikki on sujunut sovitulla tavalla, Ahonen toteaa.

 

Tyylikäs uusi ulko-ovi toivottaa sisäänkävijät tervetulleeksi.

Kuva: Tyylikäs uusi ulko-ovi koristaa sisäänkäynnin ja toivottaa tervetulleeksi.


Takaisin
Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2015 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.