Ikkunanpesun maailmanmestaruudet ratkottiin Mikkelissä 29.7. - Pihla
Osta verkkokaupastamme

Ikkunanpesun maailmanmestaruudet ratkottiin Mikkelissä 29.7.

Pihlan järjestämän Ikkunanpesun MM-kilpailun mestaruudet ratkottiin helteisessä kelissä Mikkelin asuntomessuilla tänä lauantaina 29.7.2017. Kilpailu oli kovatasoinen ja yleisö sekä kilpailijat viihtyivät MM-tunnelmassa.

Maailmanmestaruudet ratkottiin kahdessa eri sarjassa: ammattilaiset ja harrastelijat.

Ammattilaisten mestariksi tiukassa loppukilpailussa selvisi Simo Lampinen Helsingistä. Tiukan vastuksen antoi Jussi Paarma Ruuhijärveltä. Molempien tulos oli huippuluokkaa, mutta Simo Lampinen suoriutui tehtävästä hieman Jussia nopeammin.

Ikkunanpesun MM 2017: Ammattilaissarjan mestari Simo Lampinen

Palkintosumman 1000 € Simo Lampinen aikoi käyttää tulevien häiden valmisteluihin. Maailmanmestaruudesta hän uskoi olevan hyötyä oman yrityksensä markkinoinnissa.

Harrastelijasarjassa nähtiin viihdyttäviä suorituksia. Kilpailijat olivat panostaneet pesutyyliin. Kilpaestradilla nähtiin Top Gearin Stig -henkistä suoritusta ja tekniikka-ohjautuvaa esiintymistä. Harrastesarjassakin lopulta puhtaus ratkaisi ja voittajaksi kruunattiin Joni Mella Turusta. Joni päätti osallistumisestaan tyttöystävän innostuksesta juuri ennen kilpailun alkua. Musta hevonen oli se, joka vei lopulta koko potin. Joni uskoo mestaruustittelin tuovan paljon vierailupyyntöjä kavereiden siivousaikoina.

Pihla kiittää kaikkia osallistujia huikeasta heittäytymisestä, runsaslukuista yleisöä ja juontaja Olli Keskistä.

Ikkunanpesun MM-kilpailut noteerattiin myös mediassa. Lue ainakin Iltalehden » ja Ylen » jutut.


Takaisin
Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2015 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.