Keittiömaailman Suola ja Pippuri - Pihla
Osta verkkokaupastamme

Keittiömaailman Suola ja Pippuri

Ajankohtaista | Asuntomessut Seinäjoella 2016

Avara oleskelutila on lapsiperheen kodin ydin

Asuntomessut olohuoneen ikkunat

Keittiömaailman Suola ja Pippuri (kohde 32) on viisihenkisen perheen koti, jossa sekä talossa että pihapiirissä on etusijalla lapsiperheen arki ja käytännöllisyys. Kadun puolen pienet ikkunat tuovat sisälle valoa ja avaruutta, mutta säilyttävät yksityisyyden. Terassille puolestaan aukevat lattiaan asti ulottuvat, suuret ikkunat sekä ylä- että alakerrassa.

Kodin ydin on alakerran laaja, avara olohuoneen, ruokailutilan ja keittiön yhdistelmä. Se avatuu upeasti sisäpihalle kulman yli ulottuvan, korkean ikkunarivistön kautta. Lisää valoa tulee ylös asti avoimen tilan yläikkunoista.

Yläkerran ikkunat muodostavat ulospäin yhtenäisen rivin. Yläkertaan sijoitettiin lasten huoneet. Kaikista makuuhuoneista aukeavat ikkunat kahteen suuntaan, joten luonnonvaloa riittää mukavasti.

Keittiömaailman Suola ja Pippuri
Kohde 32, Tulikivimylly 22
Huoneistoala 189,5 m2

maisemaikkuna aula

Yläkerran aula on mukava lukupaikka, jonka korkeasta ikkunaparista aukeaa rauhoittava näkymä pihalle.
Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2016 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.