Honkatalo Lumimustikka - Pihla
Osta verkkokaupastamme

Honkatalo Lumimustikka

Ajankohtaista | Asuntomessut Seinäjoella 2016

Linjakas ja ekologinen puutalo

hirsitalon ikkunat

Lumimustikka (kohde 41) on Honkatalojen matala ja linjakas ekopuutalo. Talo rakennettiin paikan päällä tehtaalla valmiiksi työstetyistä rakennusosista, joka mahdollisti nopean, mutta tarkan toteutuksen ja vaativat rakenneratkaisut. Taloon haluttiin suuria ikkunapintoja, joten valoa onkin tuotu sisälle mm. päätykolmioiden muotoa myötäilevillä yläikkunoilla. Pimeään aikaan korkeiden kattopintojen epäsuora valaistus korostaa tilavaikutelmaa.

Sauna on sijoitettu rentouttavia kylpyhetkiä korostaen omaan rakennukseensa, joka sijaitsee kuitenkin päätalon kanssa saman katon alla. Saunailtaa viettämään pääsee siis mukavasti suojaista terassia pitkin.

Lumimustikan nimi viittaa värivalintoihin: ulkopuoli on tumma kuin mustikka ja sisustus selvästi vaaleansävyinen. Talo on toteutettu Honkatalojen ekopuutalorakenteella, jonka seinärakenne on hirsitalon tapaan hengittävä eikä muovisia höyrynsulkuja ole käytetty lainkaan.

Keittiössä ja kodinhoitohuoneess kannattaa kiinnittää huomiota käteviin yläreunasta saranoituihin tuuletusikkunoihin.

Honkatalo Lumimustikka
Kohde 41, Maatammenkuja 4
Huoneistoala 164 m²
5 h + k + s + ak/var
Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2016 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.