Auntomessut Design-Talo Trio
Osta verkkokaupastamme

Design-talo Trio

Ajankohtaista | Asuntomessut Seinäjoella 2016

Energiatehokkuus ja käytännöllisyys ikkunoiden valintakriteereinä

Inwido Finland. Asuntomessut Seinäjoella 2016

Design-talo Trio (kohde 27) on käytännöllinen ja muunneltavissa oleva kolmelapsisen perheen koti. Nämä lähtökohdat näkyvät myös talon ikkunavalinnoissa. Ikkunoita on määrällisesti suhteellisen paljon, mutta niiden koko on hillitty.

Merkittävä tekijä ikkunavalinnoissa on energiatehokkuus. Talon avattavat Pihla Varma -malliston ikkunat ovat erittäin energiatehokkaat niin lasitukseltaan kuin eristävyydeltään. Ikkunoiden U-arvo (0,82) on huippuluokkaa.

Keittiö–ruokailutilan ja olohuoneen kaksimetriset ikkunat tekevät tilasta valoisan ja tuovat pihanäkymän osaksi kotia. Silti ikkunat eivät hallitse kodikasta tilaa. Matalat, 1,8 metriä leveät ikkunat olohuoneessa tuovat huoneeseen luonnonvaloa jättäen seinäpinta-alaa sisustuksen käyttöön. Kaikki talon ikkunat ovat avattavia ja niiden värinä on valkoinen niin sisä- kuin ulkopuolella.

Talon pienemmissä huoneissa ikkunat on jaettu välikarmilla niin, että matala alaosa muodostaa vaakasuunnassa aukeavan tuuletusikkunan. Karmijako tuo huoneisiin ilmettä ja rytmiä, ja tuuletusmahdollisuus tarjoaa mahdollisuuden tehokkaaseen ilmanvaihtoon tarvittaessa. Eteiseen tuo avaruutta pääoven rinnalle sijoitettu kapea pystyikkuna.

Pihla Varma

  • Kolmelasinen sisäänpäin avautuva ikkuna
  • Energiatehokas lasitus, saatavilla jopa 0,81 U-arvolla
  • Ikkunan rakenne on tuulettuva, mutta samalla sen tiiveys on huippuluokkaa

Design-talo Trio
Kohde 27, Tulikivimylly 12
Huoneistoala 147 m2

Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2016 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.