Asuntomessut 2016 Seinäjoella - Pihla
Osta verkkokaupastamme

Asuntomessut 2016 Seinäjoella

Asuntomessut Seinäjoki Villa Roihu

Moderni pohjalaistalo Villa Roihu on ikkuna- ja ovivalinnoista kiinnostuneen kärkikohde Seinäjoen asuntomessuilla.

Asuntomessut 2016 Seinäjoella

Kesän 2016 asuntomessut sijoittuivat Seinäjoen Pruukinrannan alueella. Seinäjoen keskustan eteläpuolella sijaitsevan messualueen erikoinen piiirre on sitä rajaava Kyrkösjärven tekojärven pengerpato, jonka yli järven pinta näkyy vain talojen yläkerroksista.

Kaikkiaan Pruukinrantaan on rakennettu 34 omakotitaloa, luhtirivitalo sekä puukerrostalo. Näyttelykohteita on yhteensä 43. Padon ja tekojärven lisäksi kaaren muotoisen pihakadun, Tulikivimyllyn ympärille koottu modernien “kaksfooninkisten” pohjalaistalojen kortteli.  

Lisää tietoa asuntomessuista www.asuntomessut.fi

Moderni hirsitalo Villa Roihu

Villa Roihu maisemaikkunat

Pihlan ykköskohde kesän 2016 asuntomessuilla oli Villa Roihu (kohde 18), pohjalaistalojen kortteliin rakennettu moderni hirsitalo. Mammuttikoti Villa Roihu sopii ikkunavalmistajan esittelykohteeksi erittäin hyvin: olohuoneesta aukeaa näkymä pihalle koko talon korkuisen ikkunaseinän kautta, ja yläkertaan tuo valoa myös kadun puolen korkea kiinteä ikkuna. Yläkerrasta aukeavat maisemat patovallin yli Kyrkösjärvelle.

Lue lisää Villa Roihusta »

Massivipuutalo Kotola

Massiivipuutalo Kotola

Massiivipuisista CLT-elementeistä rakennettu Kotola (kohde 5) on näkemisen arvoinen, erityisesti jos skandinaavinen, pelkistetty ja moderni arkkitehtuuri miellyttää.  CLT-rakenne tarkoittaa ristiin liimattua puulevyä, jolla voidaan toteuttaa erittäin tiivis rakenne valmiine, kauniine puupintoineen. Talon rakennusvaiheessa Pihlan ikkunat upotettiin massiiviseen, 240 mm vahvaan rakenteeseen. Koska syvennykset työstettiin valmiiksi levyihin, on vaikutelma sisäpuolelta karmitonta ikkunaa muistuttava.

Lue lisää Kotolasta »

Selkeälinjainen hirsitalo Riihi

Hirsitalo Riihi

Riihi (kohde 20) on moderni ja selkeälinjainen hirsitalo, jossa lasipintaa on käytetty rohkeasti ja paljon. Ikkunat tuovat Kyrkösjärven maisemat asukkaiden ihailtaviksi. Ne myös tekevät tummanpuhuvasta talosta valoisan ja kodikkaan.

Lue lisää Riihestä »

Kuutiomainen puutalo Cubo

Moderni Cubo puutalo

Cubo (kohde 25) on funkistyylinen arkkitehdin suunnittelema Teri-Talojen puutalo. Nimensä mukaisesti se on kuutiomainen. Ikkunat ovat luonnollinen osa valoisaa taloa, mutteivät hallitse sen yleisilmettä.

Lue lisää Cubosta »

Käytännöllinen Trio

Lapsiperheen talo Trio

Design-talo Trio (kohde 27) on käytännöllinen ja muunneltavissa oleva kolmelapsisen perheen koti. Nämä lähtökohdat näkyvät myös talon ikkunavalinnoissa. Ikkunoita on määrällisesti suhteellisen paljon, mutta niiden koko on hillitty. Cubo valittiin yhdeksi messujen yleisösuosikeista.

Lue lisää Triosta »

Lue lisää: Cubon sisustus oli Seinäjoen asuntomessujen yleisösuosikki

Valoisa vaaleanpunainen Jekku

Pieni tuuletusikkuna asuntomessut

Jekun (kohde 28) yksikerroksisessa pohjaratkaisussa on pyritty valoisaan ja käytännölliseen lopputulokseen. Valoisuus näkyy ja tuntuu erityisesti avarassa olohuoneessa, joka on samaa tilaa keittiön ja ruokailutilan kanssa. Olohuone jatkuu laajalle terassille kaksi metriä korkean ikkunarivin kautta.

Lue lisää Jekusta »

Avara lapsiperheen koti Keittiömaailman Suola ja Pippuri

kulmaikkuna olohuone

Keittiömaailman Suola ja Pippuri (kohde 32) on viisihenkisen perheen koti, jossa sekä talossa että pihapiirissä on etusijalla lapsiperheen arki ja käytännöllisyys. Korkean ja avaran oleskelutilan kruunaavat lattiaan asti ulottuvat, suuret ikkunat sekä ylä- että alakerrassa.

Lue lisää Suola ja Pippurista »

Ryhdikäs pohjalaistalo Isoo Pihlaja

Ristikkoikkunat koristeristikko

Sievitalo Isoo Pihlaja (kohde 37) on kolmilapsisen perheen koti, jossa on kasvunvaraa. Kaksikerroksisen kodin julkisivu huokuu pohjalaistalojen ryhdikkyyttä, jota tukevat koristeristikoilla tyylitellyt ikkunat.

Lue lisää Isoo Pihlajasta »

Ekologinen ja linjakas puutalo Lumimustikka

Lumimustikka (kohde 41) on Honkatalojen matala ja linjakas ekopuutalo. Taloon on haluttu suuria ikkunapintoja ja valoa onkin tuotu sisälle mm. päätykolmioiden muotoa myötäilevillä yläikkunoilla.

Lue lisää Lumimustikasta »

Pihlan messukohteet Seinäjoen Pruukinrannan alueella

Kohde Rakentaja Talon nimi Osoite
5 Vivola Kotola Kniipinkuja 4
18 Mammuttikoti Villa Roihu Tulikivimylly 3
20 Honkatalot Riihi Tulikivimylly 12
25 Teri-Talot Cubo Tulikivimylly 34
27 Design-talo Trio Tulikivimylly 32
28 Ainoa-koti Jekku Tulikivimylly 28
32 Jetta-Talo Keittiömaailman suola ja pippuri Tulikivimylly 22
37 Sievitalo Isoo Pihlaja Maatammenkuja 14
41 Honkatalot Lumimustikka Maatammenkuja 4Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2016 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.