Ainoakoti Jekku - Pihla
Osta verkkokaupastamme

Ainoakoti Jekku

Ajankohtaista | Asuntomessut Seinäjoella 2016

Hevosharrastajan valoisa vaaleanpunainen talo 

Seinäjoen asuntomessut Ainoakoti Jekku

Jekun vaaleanpunainen ulkoverhous sävähdyttää. Talo on saanut nimensä omistajan Jekku-hevosen mukaan ja hevosharrastus näkyy talossa monella tavalla.

Messutalo on asukkaan toiveiden mukaan muunneltu versio Ainoa Valo 152 -mallista. Yksikerroksisessa pohjaratkaisussa on pyritty valoisaan ja käytännölliseen lopputulokseen. Valoisuus näkyy ja tuntuu erityisesti avarassa olohuoneessa, joka on samaa tilaa keittiön ja ruokailutilan kanssa. Olohuone jatkuu laajalle terassille kaksi metriä korkean ikkunarivin kautta.

Ikkunat ovat Pihlan Varma-mallistosta ja energiatehokkuus on mainio erinomaisen U-arvon (0,82) ansiosta. Ikkunoihin valittiin siistit, integroidut sälekaihtimet valkoisina. Niillä on helppo säädellä sisälle tulevan valoon määrää ja myös yksityisyyttä tarpeen mukaan. Kaihtimet löytyvät luonnollisesti myös olohuoneen suurista ikkunoista.

Omistajan ajatuksia ja kokemuksia voi lukea Asuntomessuheppailua-blogista.

Ainoakoti Jekku
Kohde 28, Tulikivimylly 28
Huoneistoala 126 m²
3 h + k-r-oh + khh + ph + s + 2 var

 

Pihla Varma

  • Kaksipuitteinen sisäänpäin avautuva puu–alumiini-ikkuna
  • Sisäpuitteessa eristyslasielementti varustettuna lämpöeristystä parantavalla komposiittivälilistalla
  • Tehokkaat selektiivilasit
  • Tuulen ja sateen pitävyyden varmistamiseksi kolme tiivistepintaa: sisäpuitteessa kaksi ja ulkopuitteessa yksi tiiviste
  • U-arvo 0,81…1,0
  • Energialuokka jopa A+
Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2016 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.