Asuntomessut Porissa: Sievitalo Kultakoivu - Pihla
Osta verkkokaupastamme

Asuntomessut Porissa: Sievitalo Kultakoivu

Asuntomessut Porissa 6.7. – 5.8.2018 – Kohde 12

Kaupunkikoti joen varrella kylpee valossa

Kokemäenjoen rantamaisema on luonnollinen osa Sievitalon modernia kaupunkikotia Porin Karjarannassa. Näyttävä, lähes harjakorkeuteen ulottuva kuuden ikkunan sarja avaa niin alakerran yhteisistä tiloista kuin yläkerran aulasta välittömän näkymän joelle.

Pihlan suorareunainen Varma Kiinteä -maisemaikkuna sopii tyylillisesti hyvin moderniin kaupunkirakentamiseen. Olohuone ja siihen saumattomasti yhdistyvä ruokailutila ja keittiö tulvivat valossa. Nykyaikaisen loft-talon toiseen kerrokseen vievien portaiden lasikaide tukee tilan avoimuutta, ja näkymä joelle on taattu myös talon toisella seinustalla olevasta keittiöstä. Pihla Varma Patio -ovi vie ruokailutilan vierestä tilavalle päätyterassille ja viihtyisälle pihalle, jonka kruunaa kesäkeittiö.

Joelle päin olevan ikkunaryhmän lisäksi myös muut perheen yhteisten tilojen ikkunat ulottuvat lähes viiden metrin korkeuteen. Valkoiset sisäpuitteet vahvistavat tilojen levollista, vaaleasävyistä ja avointa tunnelmaa.  

Kaikkiaan alakerran 11 kiinteää lähes 2–2,4 metriä korkeaa Pihla Varma -malliston ikkunaa varmistavat paitsi oleskelutilojen valoisuuden ja näyttävyyden myös asumisviihtyvyyden. Kehittyneen lasitustekniikan ja kolminkertaisen eristyslasilementin ansiosta Pihla Varma Kiinteä kuuluu A-energialuokkaan. Kiinteiden ikkunoiden vain kaksi pestävää lasipintaa helpottavat laajan ikkunapinta-alan pesemistä.

Yläkertaan luonnonvaloa joka ilmansuunnasta

Myös loft-talon yläkerrassa voi nauttia luonnonvalosta joka ilmansuunnasta. Vanhempien makuuhuoneesta maisema avautuu joelle ja länteen. Lastenhuoneesta voi pihamaiseman lisäksi turvallisesti kurkistella myös karkaistun sisäikkunan läpi alakerran oleskelutiloihin. Sisäikkuna tuo valon lisäksi lastenhuoneeseen avaruutta. Yksityisyyttä ja näkösuojaa makuuhuoneisiin tuovat helppokäyttöiset sälekaihtimet.

Jokimaisemia ei ole unohdettu myöskään alakerran saunatiloissa. Suihkun ja saunan erottaa lasiseinä, ja rinnakkaiset kapeat vaakaikkunat tuovat valoa koko tilaan. Lauteilla rentoutuessaan saa seurata Kokemäenjoen vuodenaikojen vaihtelua.

Sievitalon kaupunkitalomallistoon kuuluva Kultakoivu 187 -malli on muuttovalmis koti, jonka ulkovuorauksessa on hyödynnetty puun eri sävyjä. Erinomaisesti kapealle kaupunkitontille istuvan talon ilmeeseen tuovat ryhdikkyyttä näyttävien ikkunapinta-alojen ja ikkunoiden tummien ulkopuitteiden lisäksi Pihlan tummanharmaat pääovi, kodinhoitohuoneesta ulos vievä ovi sekä varastonovet.

Tutustu tarkemmin Sievitalon Kultakoivu 187 -kotiin

Kohde 12 – messukohteen perustiedot

Asuntomessut Sievitalo julkisivukuvat


Takaisin
Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2015 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.