Asuntomessut Porissa: Designtalo Noste - Pihla
Osta verkkokaupastamme

Asuntomessut Porissa: Designtalo Noste

Asuntomessut Porissa 6.7. – 5.8.2018 – Kohde 6

Erikokoisten ikkunoiden vaihtelu luo taloon ilmettä

Pariskunnan ja kahden koiran kodissa korostuvat käytännöllisyys, tilojen monikäyttöisyys sekä riittävät säilytysratkaisut. Pihla Varma -malliston kapeiden ja korkeiden sekä matalien ja leveiden ikkunoiden vaihtelut antavat taloon ilmettä. Yhtä avaraa tilaa olevat olohuone, ruokailutila ja keittiö luovat valoisan yli 40 neliön kokonaisuuden. Olohuoneen kruunaa näyttävä Profin-liukulasiseinä, jonka ikkunaleveys on kolme metriä.

Designtalo Noste on suunniteltu kahden liikunnallisen ja koirien kanssa harrastavan aikuisen toiveiden mukaisesti. Tilan tuntua kotiin tuo 2,8 metrin huonekorkeus niin yhteisissä oleskelutiloissa kuin makuuhuoneissakin. Vaaka ja matala ikkuna sängynpäädyn yläpuolella luo päämakuuhuoneeseen rauhallisen tunnelman. Talon jokainen ikkuna on avattava ja sälekaihtimilla varustettu.

Valkoisen ja mustan kontrasteja sisällä ja ulkona

Saunatilat ja viihdehuone muodostavat viihtyisän ja omassa rauhassa olevan kokonaisuuden talon toisessa päädyssä. Viihdehuoneesta on suora käynti isolle terassille, johon on pääsy myös olohuoneen lasiliukuovista.

Sisällä ikkunanpuitteet ovat kauttaaltaan valkoisia. Ne korostuvat erityisesti viihdehuoneen tummia pintoja vasten. Saunassa korostuu kuultovärjättyjen puitteiden ja tummien lautaiden sekä seinäpintojen tyylikäs kontrasti.

Talon julkisivua nostaa pulpettikatto ja valkoista ulkoverhousta korostavat mustat ikkunoiden ja ovien ulkopuitteet. Taloon integroidun lähes 25 neliön autotallin tyyppihyväksytty, avattava paloikkuna istuu ulkonäöllisesti hyvin yhteen Pihla Varma -malliston ikkunoiden kanssa.

Tutustu tarkemmin Designtalo Nosteeseen

Kohde 6 – messukohteen perustiedot


Takaisin
Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2015 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.