Asuntomessut Porissa: Dekotalo Villa Vaski - Pihla
Osta verkkokaupastamme

Asuntomessut Porissa: Dekotalo Villa Vaski

Asuntomessut Porissa 6.7. – 5.8.2018 – Kohde 33

Ikkunat ovat meidän taulumme

 

Aivan Kokemäenjoen rantaan kohonnut Villa Vaski on kolmihenkisen perheen tarpeisiin suunniteltu koti. Koti, jossa on tilaa kasvaa ja elää. Talon huolellinen sijoittelu tontille tuo jokimaiseman osaksi kaupunkikotia. Pihlan ikkunat varmistavat luonnonvalon tulvimisen läpi talon.

”Ikkunat ovat meidän taulumme – saamme saunastakin ihastella Kokemäenjokea. Luonto on ihanasti läsnä”, Villa Vaskin rakennuttajat Anniina Nurminen ja Johan Saarni kertovat.

Nuori perhe päätyi Pihlan ikkunoihin paitsi niiden laadun myös monipuolisen valikoiman vuoksi. Olohuoneen neljä tavallista suurempaa ikkunaa perhe halusi sijoittaa pohjoiseen päin, jotta valaistus olisi tasainen läpi vuoden. Suurimmat olohuoneen ikkunat ovat reilut 1,6 metriä leveitä ja lähes 2,5 metriä korkeita. Portaikkoon valoa tuovat myös kookkaat ikkunat. Keittiöön luonnonvaloa puolestaan tulvii myös kaapistojen välitilaan sijoitetuista pienistä ikkunoista.

”Ikkunoiden määrää lisättiin melko runsaasti ensimmäisiin piirustuksiin nähden. Päätös ei ole kaduttanut”, Anniina Nurminen vakuuttaa.

Julkaisun jakanut Villa Vaski (Dekotalo) (@villavaski)/a> 8.5.2018

Kaksiväriset karmit luovat tyylikkään ilmeen sisälle ja ulos

Dekotalon Villa Vaski on suunniteltu perheen omien piirustusten pohjalta. Ikkunoiden valitsemista Anniina Nurminen kuvailee helpoksi, koska Pihlan valikoimassa oli lähes rajaton määrä väri- ja kokovaihtoehtoja. Lähes kaikki valitut ikkunat ovat avattavia, vain olohuoneen isot ikkunat ja portaiden taakse jäävä ikkuna ovat kiinteitä. Ikkunoiden harmaat ulkokarmit tuovat talon ilmeeseen ryhdikkyyttä.

”Mietimme ikkunoiden sisäpuolen väriä pitkään, punnitsimme valkoisen ja mustan välillä. Koska ikkunoita on talossa paljon ja ne ovat erikokoisia, päädyimme valkoisiin karmeihin, jotta kokonaisilmeestä tulisi mahdollisimman levollinen”, Nurminen kuvailee.

Nurminen ja Saarni kertovat, että perheen uuteen kotiin muuttaa pariskunnan ja vauvan lisäksi myös kaksi lähes 30-vuotiasta kilpikonnaa.

”Kotimme on suunniteltu toimivaksi eri elämäntilanteisiin. Halusimme fiksusti suunniteltujen sisätilojen lisäksi saada mahdollisimman paljon myös pihaa käyttöön”, Nurminen kertoo.

Tutustu tarkemmin Villa Vaskin rakentamiseen blogissa villavaski.blogspot.fi ja Instagramissa @villavaski.

Kohde 33 – messukohteen perustiedot

 


Takaisin
Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2015 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.