Asuntomessut järjestetään Mikkelissä 14.7.-13.8.2017 - Pihla
Osta verkkokaupastamme
Uutiset

Asuntomessut järjestetään Mikkelissä 14.7.-13.8.2017

Vuoden 2017 Asuntomessut järjestetään upean Saimaan rannalla Mikkelissä. Kaupungin keskustaan kertyy matkaa asuntomessualueelta noin kolme kilometriä.
Aluetta ympäröivä kaunis vesistö ja luonnon tarjoamat ympärivuotiset liikuntamahdollisuudet kokoavat toimivan ja luontorikkaan asuinmiljöön.

Tule tervehtimään meitä asuntomessukohteeseen numero 26: Mammuttikodin kohteeseen Kotikontti. Pisteellämme voit osallistua arvontaan!

Tutustu omakotitalon ikkuna- ja oviremonttiin, lataa maksuton opas täältä.

Asuntomessujen aluekartta


Takaisin
Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2015 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.