Ärsyttääkö tunkkainen sisäilma? - Pihla
Osta verkkokaupastamme

Ärsyttääkö tunkkainen sisäilma?

Riittävän korvausilman ohjaaminen talon sisälle on tärkeää. Huonosti toimiva ilmanvaihto saattaa lisätä esimerkiksi väsymyksen tunnetta sekä nuhan, yskän ja päänsäryn oireita. Hyvä ilmanvaihto puolestaan takaa raikkaan ja vedottoman sisäilman – ja säästää samalla energiaa. Tiesitkö, että ikkunaremontin yhteyssä voidaan parantaa myös ilmanvaihtoa ikkunoihin asennettavien venttiilien avulla?

Tuloilmaikkunan venttiili toimii talvella lämmöntalteenottolaitteiden tavoin, jolloin tarvittava korvausilma lämpenee ikkunapuitteiden välissä.

 

 

 

 

 

Nyt on oivallinen mahdollisuus parantaa kotiin tulevan korvausilman määrää. Tarjoamme syyskuun ajan Pihla-ikkunoiden ostajille korvausilmaventtiilit kaupan päälle. Ikkunaventtiilit ovat tehokas ja vaivaton tapa parantaa ilmanvaihtoa; seiniin ei tarvitse tehdä reikiä ja venttiilit ovat lähes huoltovapaita.

Korvausilma ohjataan sisälle venttiilissä olevan laadukkaan suodattimen läpi. Tällöin ilma tulee huoneeseen hallitusti, puhtaampana ja miellyttävän lämpöisenä. Automaattisesti säätyvällä venttiilillä tuloilman määrästä ja lämpötilasta ei tarvitse itse huolehtia lainkaan.

Kun ostat nyt Pihlan ikkunan, saat venttiilit kaupan päälle. (Edun arvo jopa 100 €/ikkuna.)

Syyskampanja – Ilmanvaihtoventtiilit kaupan päälle


Takaisin
Valtakunnallinen myyntipalvelu: 0800 550 880
Etsi lähin jälleenmyyjä tästä

Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Copyright 2015 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.