white-wide
Energiaikkunat
Perusikkunat
Kiinteät ikkunat
Esitteet
Lisävarusteet
Ohjeet


Ikkunat

Pihlan mallistosta löydät ikkunat niin vanhan korjaamiseen kuin uuden rakentamiseen. Pihlan valikoimaan kuuluu kolme ikkunatyyppiä; avattavat ikkunat Pihla Termo ja Varma, maisemaikkunaksi soveltuva Pihla Kiinteä sekä paloturvallisuuden määräykset täyttävä Pihla Palo. Ikkunat valmistetaan mittatilaustyönä upeissa Pirkanmaan järvimaisemissa Ruovedellä. Korkean laadun takeena jokaiselle Pihla-ikkunatuotteelle annetaan 25 vuoden lahoamattomuustakuu.

Avattavat ikkunat

Pihlan avattavien ikkunoiden mallistoon kuuluu kaksi varmasti hyvää tuotetta; kolmilasinen perusikkuna Pihla Varma ja nelilasinen energiansäästöikkuna Pihla Termo. Avattavat ikkunat ovat kaksipuitteisia MSE-tyypin puualumiini-ikkunoita. Laadukas avattava ikkuna lisää paitsi energiatehokkuutta, myös äänieristävyyttä ja käytettävyyttä.
Kiinteät ikkunat

Voimakkaasti suosiotaan kasvattava kiinteä ikkuna tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia suurtenkin lasipintojen toteuttamiselle. Pihla Kiinteän sisäpinnat ovat puuta ja ulkopuolen verhous alumiinia. Kolminkertaisen energiaa säästävän eristyslasin ansiosta ikkuna yltää parhaisiin A-energialuokkiin. Kiinteän ikkunan pelkistetty tyylikkyys tarkoittaa myös helppokäyttöisyyttä. Pihla Kiinteässä on lähes huoltovapaat alumiinipinnat sekä vain kaksi pestävää lasipintaa.
Paloikkunat

Enää laatu ja tyyli eivät kärsi rakennusmääräysten asettamien vaatimusten takia. Pihlan testattuja E1 vaatimusten ja eurooppalaisen luokitusstandardin SFS-EN13501-2 täyttäviä EI 30 tai EI15/E30 –paloikkunoita on saatavana sekä avattavina, että kiinteinä ikkunoina. Pihlan paloikkunat eivät tuota säröjä tyylilliseen yhtenäisyyteen; Pihla paloikkunat näyttävät päällepäin tavallisilta ikkunoilta.
Ikkunat jokaiseen kotiin

Uudet ikkunat parantavat kodin asumismukavuutta ja säästävät lämmitysenergiaa. Pihlan mallistosta löydät ikkunat niin vanhan korjaamiseen kuin uuden rakentamiseen. Lujien liitosten ja reilujen materiaalivahvuuksien ansiosta Pihlan ikkunat ja ovet voi huoletta asentaa vaativimpiinkin kohteisiin.
Mittojen mukaan

Ikkunat valmistetaan aina mittatilaustyönä, mikä mahdollistaa yksilölliset ratkaisut, oli kyseessä sitten uudiskohde tai ikkunaremontti. Mittatilausikkunat mahdollistavat sen, että jokaiseen huoneeseen voidaan valita energiatalouden ja käyttömukavuuden kannalta paras ratkaisu. Ikkunan koko, muoto ja ristikkomalli ovat vapaasti valittavissa. Myös karmisyvyys, kätisyydet, lasit ja lisävarusteet suunnitellaan parhaiten kohteeseen sopiviksi.
Lahoamattomuustakuu 25 vuotta

Pihla-ikkunat on suunniteltu kestämään sukupolvelta toiselle. Puun ja alumiinin välinen tuulettuva rakenne pitää puuosat kuivina ja terveinä, minkä ansiosta Pihla-ikkunoilla on 25 vuoden lahoamattomuustakuu.


Esitteet

ICON-PDF Pihla Termo ikkunat ja ovet -esite

ICON-PDF Pihla Varma ikkunat ja ovet -esite

ICON-PDF Pihla Oiva ikkunat ja ovet -esite

Tuotekortit, leikkauskuvat sekä käyttö ja huolto-ohjeet

Materiaalipankki

FacebookTwitterLinkedInPinterestPrintEmailJaa sivu
Pihla - Varmasti Hyvä.

Valmistamme ikkunoita ja ovia niin uusiin kuin vanhoihin rakennuksiin. Teemme vuosittain tuhansia ikkunaremontteja ympäri Suomen. Pihla toimittaa ikkunat ja ovet myös suurimmalle osalle suomalaisia talovalmistajia. Pihlan laadukkaat ikkunat ja ovet valmistetaan modernissa tehtaassa Suomessa, Ruovedellä.

Olemme tehneet ikkunoiden ja ovien ostamisen sinulle helpoksi. Jälleenmyyjäverkostomme on palveluksessasi koko Suomessa. Ikkunoiden vaihtaminen ja ikkunaremontti tehdään yleensä vain kerran tai kaksi koko elämän aikana. Me autamme sinua onnistumaan ja saamaan varmasti hyvät ikkunat ja ovet.

Olemme tapahtumissa

29.-31.1.2016
Rakenna & Remontoi
Vantaa

30.-31.1.2016
Asunto ja Rakentaja
Lappeenranta

5.-7.2.2016
Asta
Tampere

12.-14.2.2016
Rakenna & Sisusta
Turku

13.-14.2.2016
Rakenna-Sisusta-Asu
Ylivieska

Näytä tapahtumat

PIHLA
Lutakonaukio 1
40100 Jyväskylä

Myyntipalvelu:
0800 550880

Jälleenmyyjät
SEURAA MEITÄ
Copyright 2015 by Pihla. Kaikki oikeudet pidätetään.